Visionen? Konstprojektet?

 Visionen:
Jag tror aldrig jag har känt mig så säker på vad jag vill satsa på att fixa som jag är nu. Jag har skrivit så förut och jag har då trott att jag har vetat vad jag vill, fast jag har inte varit redo att göra vad som krävs för att förverkliga alla dom drömmar jag har och i slutändan nå den vision som kommer att vara det största jag har gjort, om jag nu känner att jag sätter den. 
 
Just nu känner jag starkt att jag inte vill köra på något annat. Det som gäller nu är att jobba framåt. Ta allt steg för steg och inte slarva eller ändra på allt som jag har tänkt i många år på att jag måste göra. Nu tänker jag inte mer. Jag kör bara och går för att bara komma närmare och närmare alla mål jag har. Ibland sätter jag ett delmål och det känns bra en stund efter, men sen känner jag att jag måste hitta nytt fokus för att nå nästa mål. 
 
Jag är nöjd över att jag kör steg för steg och inte försöker hoppa över något och har för bråttom. Jag gör allt jag kan med egen kraft och jag tänker inte en tanke på att jag tex ska låna pengar för att komma snabbare framåt. Jag jobbar, tjänar pengar och sen fixar jag allt jag behöver göra för dom pengar jag har just nu. Den arbetsmetoden känner jag mig mest trygg med. Den känns mest rätt och det är ju något som alltid funkar, oavsett om jag når mina mål eller inte. 
 
Jag tänker ibland på alla som jag har sett genom åren som först verkar ha lyckas hur bra som helst. Dom verkar ha: Hur mycket pengar som helst, hur mycket prylar som helst, hur bra relationer som helst och sen faller allt för att dom typ har lånat massor av pengar som dom sen inte kan betala tillbaka. Jag har tappat räkningen på hur många människor som jag har sett genom åren som bara bygger upp luftslott. Dom lever i lyx en kort period och sen rasar den fasaden och sen ångrar personen/ personerna att dom inte taggade ner med att låna så mycket pengar. Själv känner jag kommer att vara stabil ekonomiskt om jag når mina mål och jobbar systematiskt framåt. Denna gången kan jag ärligt säga att jag aldrig har varit så säker på vad jag vill. Det är visionen som gäller. Jag är i alla fall säker på att jag vill försöka så mycket jag bara kan. 
(null)

 
Konstprojektet:
Jag vet ibland inte vad jag ska tänka kring konstprojektet. Ibland funderar jag på hur jag ens orkar med detta. Jag tycker att det går bra, fast egentligen får jag ju gansaka dåligt betalt. Men jag sparar ju allt jag tjänar på detta och nu har jag ju fått ihop en större summa pengar. 
 
Men jag är inte ens nära än att nå mitt slutgiltiga mål som sen kommer att göra så att jag kan slutföra detta. Ingenting kommer heller att kunna bli ett konstverk om jag inte når målet. Jag skulle ju kunna tagga ner och dra ner abitionerna och sen slutföra konstprojktet. Då blir det ju mitt konstverk, som är värt pengar, men allt blir bara mycket mindre än vad det var tänkt från början. Om jag lyckas slutföra mitt konstprojket som jag helst vill , då blir det väl min pensionsförsäkring. Så lång tid tror jag att det kan ta. 
 
Jag funderar varje dag på om det är värt att fortsätta, samtidigt kan jag inte lägga av så jag slutar ju inte att bygga vidare på det. För varje vecka som går så kommer det in nya pengar och jag sparar allt som jag får in på min konst. Där är jag stenhård. Utan dessa pengar kommer jag aldrig att kunna slutföra mitt konstprojekt. Typ allt handlar om pengar i slutändan. Ingen deg...inget kneg.  Jag är inte säker på om det är värt allt slit som jag lägger ner på detta, men så länge jag inte vet, så känner att det bästa jag kan göra bara är att fortsätta. En dag kanske allt blir så bra som man typ just nu inte ens vågar drömma om. Då kommer det ju att vara värt varenda minut av jobb som jag har lagt ner på det. 
(null)
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE