Vecka 17

Det är mycket ekonomi denna veckan. Jag ska få till allt på det sättet som jag har planerat sen länge och samtidigt har jag ju saker som jag skulle vilja göra framöver. Vad räcker egentligen pengarna till? Jag har nog mer utgifter under dom närmaste veckorna, än vad jag normalt brukar ha. I slutändan gäller det att få ihop allt och även om jag tror att jag fixar det, så måste jag vara väldigt noga. Jag vill ju att allt ska bli som jag har tänkt mig. Jag orkar inte att försöka igen med att lyckas med saker som jag misslyckas med nu. Det finns liksom inget sen längre. 
(null)
 

Jag har ju också fått lite problem med mitt badrum. I torsdags kväll så gick blandaren till duschen sönder. Jag kunde inte stänga av kranen, utan vattnet bara rann hela tiden. Jag fick ta telefonen och ringa någon jourrörmokare. Man ska ju inte ringa om det inte är akut, men när det inte går att stänga av duschen så upplevde jag att det var akut. Det kom en man och han fick i alla fall stopp på läckan, även om han där och då inte kunde laga min blandare. 

Nödlösningen fick vara till dagen efter. I fredags var det två killar här och satte dit en ny blandare, men  inte heller den har inte funkat som den ska. Jag har bara varmvatten nu och det är så jäkla varmt, så om jag duschar så bränner jag upp mig. 

Rörmokaren har lovat att höra av sig idag och försöka hjälpa mig med en lösning så att allt ska fungera. Jag tycker hittills att dom jag har anlitat har varit bra. Jag behövde inte betala för den akuta utryckningen i torsdags och dom har lovat att hjälpa mig på bästa sätt, så att jag i alla fall ska kunna duscha igen. Sen i fredags har jag fått fylla en hink med vatten som jag fyller på i köket. Sen tar jag in den i badrummet och häller vatten över mig. Det funkar och jag känner mig ren och fräsch efteråt, men man vill ju kunna duscha som man ska igen. Jag hoppas inte att lösningen är att jag just nu måste renovera hela badrummet för att kunna fixa vattenproblemet. Då spricker ju säkert många andra planer jag har, även om jag också har en plan för en totalrenovering av mitt badrum. Det har jag tänkt att fixa inom en snar framtid, men jag är lite envisas lite med att pengarna jag har ska räcka till allt jag vill göra. Sen ångrar jag ju nu att jag inte har prioriterat badrummet tidigare. Fast samtidigt om jag hade brytt mig tidigare så hade jag väl ångrat att jag inte gjorde allt det där andra som jag faktiskt redan har gjort. Ingen kan ju göra allt och det får man ju bara acceptera. Sen tror jag ändå att detta med badrummet blir bra i slutändan...vad jag än väljer att göra. Jag kommer inte att strunta i det. 
 
Jobb med busskörningen har jag ju såklart också under denna veckan. Det är inte semester än.  Fyra dagar och sen när jag slutar jobba på fredag, då är jag ledig fyra dagar i rad. Jag är också ledig nu på torsdag så jag har väl en ganska skön arbetsvecka som jag egentligen inte kan klaga på. Dessutom är det ju skönt att få börja nästa vecka med två helt lediga dagar. 
 
Jag hoppas allt löser sig som jag vill med allt under denna veckan. Pengar ska sitta på plats och saker behöver fixas i badrummet. Jobba med busskörning ska jag också göra och på jobbet står man ju hela tiden inför problem som man får försöka lösa på bästa sätt. Det är ju många gånger det som kallas för att jobba. 
 
Jag får inte glömma att gå promenadrundor så jag mår bra rent fysiskt också. Mår jag inte bra så kan ju allt annat kvitta. Det är ju det viktigaste i livet. Må så bra man bara kan och inte hamna i depressioner och sån skit. 
 
(null)
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE