Vecka 15

Ny vecka. Börjar med en ledig dag och sen har jag fyra dagar av jobb. Eftermiddag, kväll och en nattkörning. Jobbelijobb. 

Jag tror också att det är denna veckan som det är dags att söka nytt schema. I höst blir det ganska många förändringar på jobbet och nya scheman är en av alla dessa ändringar som är på gång. Jag tror redan nu att jag vet vad jag vill ha, men jag kan ju aldrig vara säker på att jag får som jag vill. Oftast får jag som jag vill till 100%, men på det sättet som det funkar idag så är det ju den som har jobbat flest år som får välja schema först och sen går det neråt på en sk  turordningslista. Det gör ju att jag har ganska många år kvar att jobba på innan jag kan vara helt säker på att jag får som jag vill. Men jag söker ju alltid det jag helst vill ha och sen får man se vad man får.

Annars vill jag få gjort ganska mycket, men jag har också lärt mig nu att jag inte ska försöka tänka att jag kan fixa så jäkla mycket, även om tiden kanske finns. Jag har fattat att jag inte orkar att bara köra på och hela tiden vara på väg, från en grej till en annan. Jag har börjat att tagga ner det där tänket mer och mer. Jag behöver inte klara allt nu. De mesta av allt man har att göra kan vänta till sen, och det är ok att göra lite taget. Det ska ju vara gott att leva också. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE