Lugnare och bättre vecka.

Jag har hittills haft en betydligt lugnare och bättre vecka än vad jag hade förra veckan. Förra veckan kände jag mig mer stressad och massor med saker krånglade, det var väldigt jobbigt att greja. Dessutom hade jag ju ganska ont i magen. Skönt att jag nu känner att jag har kommit ur den där stressen och pressen som jag sätter på mig själv i allt grejande. Under denna veckan har det som sagt känns bättre. Jag har två saker som jag redan nu känner mig ganska säker på att jag kommer att fixa. Nästa vecka kommer det ju in nya pengar under 7 dagar. Dessutom når jag ett stort delmål som jag har med konstprojketet. 
 
Budgeten som jag satte upp för april kommer jag att fixa med marginal. April har hittills varit en bra månad när det handlar om hur mycket pengar jag har fått in. Dessutom har jag varit väldigt noga med att hålla mig till allt jag har planerat. Allt jag har varit noga med kommer jag att ha nytta av nästa vecka. Jag är full av förväntan, även om jag måste fortsätta att vara noga med pengarna ett bra tag till. 
 
Jag kommer också att få in en större summa pengar på min konst. Jag tror dom pengarna kommer in idag. Det gör att jag kommer över en andra "milstolpe" med mitt konstprojket. Jag har mycket kvar att jobba vidare med när det handlar om min konst. Men varje litet delmål som jag når i detta känns som en otroligt stor lättnad. Det tar ju tid och jag tvekar varje dag om jag ska fortsätta och dessutom är jag inte säker på att jag är rätt ute med hur jag jobbar med detta. Men när jag når dom större delmålen som jag har, så sitter jag ju i alla fall på en större summa pengar som känns lätta att spara. Jag sätter stort värde på alla pengar jag tjänar på min konst och därför är dom lätta att spara. Sen vet jag ändå inte om det är möjligt att uppnå det stora målet som jag har med detta. Det känns som jag behöver göra på något annat sätt, men jag vet inte vad jag ska göra annorlunda. Därför kör jag på som jag bara har gjort. Jag kommer inte på något bättre, eller något annat sätt som jag känner att jag kan klara av.
 
Det som känns bra nu är att jag når ett större mål som jag har kämpat för i nästan ett år. Dessutom klarar jag det en hel månad tidigare än vad jag har räknat med. Så även om ajg tvekar lite på mitt konstprojekt..så tjänar jag ju så mycket pengar som jag på förhand har räknat med i alla fall. 
 
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE