Torsdag - Fredag

Igår kändes det körigt. Jag fick mer att göra än vad jag hade räknat med. I onsdags fick jag en ny "TV-box" och allt funkade väl ganska bra sen, men jag fick ringa kundtjänst för att få ordning på några detaljer. Nu fungerar allt i alla fall. 
 
Igår fick jag greja lite med boxen och samtidigt som jag kollade igenom allt så ringde polisen till mig. Det handlade om en anmälan som jag hade gjort för typ en eller två månader sen. polisen ville göra ett andra förhör med mig och då fick jag ju försöka minnas tillbaka på vad som hade hänt. Jag hade också lite bråttom för jag hade inte ätit lunch och jag skulle ju snart börja jobba också. Men jag fick väl sagt allt som kändes viktigt att säga till polisen. Sen får man ju se om det läggs ner eller går vidare. Jag förväntar mig aldrig nånting när jag gör en polisanmälan. Jag har gjort så många genom åren och det kan gå precis hur som helst. Det har hänt att det har gått hela vägen. Ibland har misstänkta blivit intagna till förhör, men sen har utredningen lagts ner. Ibland händer absolut ingenting. Vi får se hur det går med detta. Personen som jag har polisanmält tror jag är misstänkt för förgripelse mot tjänsteman. Det kan också handla våld mot tjänsteman eller ofredande. 
 
Efter alla samtal igår så skulle jag ju hinna äta också innan det var dags för busskörning. Jag fick äta på typ 10 minuter och sen var det bara att jobba på som gällde. Det blev en ganska körig dag, även om jobbet med busskörningen var ganska lugnt att knega på med. 
 
Idag vaknade jag till ganska tidigt, men väldigt illa. Jag hade jätte ont i magen. Jag fick återigen ringa kundtjänst för att få hjälp med saker som inte fungerade med den nya "TV-boxen". Nu har dom lovat att det ska fungera ordentligt och sen i morse har jag inte märkt av några fel. Det nya boxen och allt som ingår i den var dessutom mycket bättre än den gamla. Det är ju så det ska vara. 
 
Jag hade ju som sagt väldigt ont i magen i morse och det blev tillslut att jag orkade inte vara uppe. Jag kröp ner i sängen igen och sov bort resten av förmiddagen. Nu känns det bättre i magen och jag har hittills idag hunnit med att äta lunch och hämta ut ett paket. I skrivandets stund så såg jag precis att jag fick en Swish- betalning, så nu har jag lite att greja med så att jag gör mig förtjänt av dom pengarna som jag precis fick in. 
 
Senare ikväll ska jag jobba igen. Sen har jag en ledig helg och då hoppas jag på att allt blir mer avspänt. Jag måste gå ganska långa promenadrundor i helgen om ska nå målet med 100 000 steg på en och samma vecka. Jag har inte brytt mig så mycket under denna veckan. Jag gick nästan två mil i måndags, men sen har det nästan inte varit nånting under dom andra dagarna. Det har varit så körigt med allt annat och idag fick jag ju dessutom riktigt jävla ont i magen. Jag orkar liksom inte alltid göra allt som jag vill göra. Ibland får jag bara skita i saker och inte göra nånting annat än att chilla. Sånt är livet liksom. Nu har jag i alla fall inte ont i magen längre. Denna gången hjälpte det att sova bort en förmiddag. 
 
Ni får ha en trevlig helg!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE