Tar det lugnt och i rätt ordning.

Det är mycket ekonomi denna veckan och jag håller mig stenhårt till vad jag har planerat. Det blir exakt så som jag har tänkt mig. Jag vill ju att det ska gå bättre, men blir saker och ting minst som jag har tänkt mig så får jag väl vara nöjd. Jag vet inte just nu om allt jag har planerat kommer att funka, men jag känner inte att jag behöver ge upp med nånting än. Det känns skönt. Jag tänker inte ge upp, men det viktigaste är mitt sparande av pengar. Jag kommer att vara noga året ut  med att få undan den summan pengar som jag vill spara varje månad. 
 
Jag ser till att ha det bra i min vardag. Jag vill hellre ha det bra när jag lever här och nu istället för att bränna massor med pengar på något som för mig är utöver det vanliga, och sen leva snålt när jag är hemma och jobbar på med saker. Jag vill inte tänka pengar och ekonomi varje dag. Det för räcka med sista veckan i varje månad. Sparandet är som sagt det viktiga nu och då kör jag på det och sen skiter jag i mycket annat. Funkar nånting annat med marginal, då kan jag köra det, men annars känns det bättre att skita i det. Jag tycker att jag tänker rätt. Det är ju så jävla tråkigt att vara snål. Jag äter gott och köper kläder när jag behöver. Jag sparar en större summa pengar, men jag håller mig till vad jag har planerat och jag försöker inte spara mer än så. Man vill ju leva lite, även om det just nu kanske inte funkar att resa eller bränna en större summa pengar på nöjen. 
(null)
 
Jag tar det lugnt, tar allt i min takt och den ordningen som jag tror är rätt. Det känns bra att jag grejar som jag gör, även om jag vill göra mer saker som jag just nu hela tiden får skjuta framför mig. Men jag har ju också i så många år struntat i att spara dom summorna som jag verkligen vill få ihop. Nu är det bara dags att ta tag i det. Ska jag förverkliga min högsta dröm i livet så känner jag att detta är min sista chans. Det finns liksom inget sen längre. Det är nu som gäller. Jag har en väg framåt och nu kör jag. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE