Söndag (2023 04 02)

 Det är alltid skönt med en helt ledig helg. Stundtals har jag känt mig ganska trött. Jag har också varit lite förkyld. Ibland har jag känt mig rastlös, fast samtidigt vet jag med mig att jag vill ta det lugnt och inte göra så mycket överhuvudtaget. 
 
Hela veckan har annars känts ganska bra. Jag har gått tre långa promenader och idag gick jag en lite kortare. Jag har fått ihop över 100 000 steg på att lägga upp det på detta viset. 3 långa och en kort. Det funkar och jag önskar att det hade funkat varje vecka. Men man jobbar ju olika  och med varierande tider så funkar det inte alltid på ett sådant sätt som man helst skulle vilja. Det viktiga är ju ändå att jag sätter 100 000 steg varje vecka och det har jag klarat i många veckor nu. Jag har inte misslyckats en enda vecka sen jag satte upp det målet, och det måste ju vara över ett år sedan nu. 
 
 
 
(null)
 
(null)
  (null)
 
Förutom att jag känner mig lite förkyld så är jag ändå nöjd över att jag mår bra och att jag orkar hålla fast vid den planen jag har satt upp för framtiden saker. Allt jag skulle vilja lyckas med i år, har jag fortfarande chansen att klara av. Sen känns ändå framtiden lite oviss, men jag tror ändå att allt kommer att bli ganska bra i slutändan, hur det än kommer att bli. Det är liksom inte frågan om jag kommer att misslyckas. Frågan är hur mycket jag kommer att kunna lyckas med. 
 
(null)
 
(null)         
(null)
 
Allt går åt rätt håll och även om livet stundtals känns lite tråkigt nu så får jag ju tid till att tänka och fatta rätt beslut. Jag tror att jag kan misslyckas längre. Allt kommer att bli bra... hur jag än vänder och vrider. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE