Påskvecka

Tiden går fort. Nu har det blivit april och i snart är det påsk. Allt går så fort och nu vill jag att det ska bli vår. För mig är april = våren, men vad man fortfarande ser ute så är det det jävla vintern. Solen skiner i alla fall och det är ju alltid trevligt. Hoppas det blir riktig vår snart. Bort med snön. Nu får det räcka med vinter. 
 
(null)
 
Jag har mycket jobb denna veckan. Jag jobbar typ hela påsken. Jag har inte kollat så noga om jag är ledig någon dag under påskhelgen, men jag vet att jag har arbete 6 av 7 dagar denna veckan. Jag känner redan nu att detta kommer att bli tufft, även om jag har ganska många "bra" arbetsdagar. Dom är ju inte alltid så långa och jag kommer ju oftast hem tidigt på eftermiddagen. 
 
Jag helgen kände jag mig ganska trött och det har fortsatt under denna veckan. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma ur den där känslan. Jag jobbar ju mycket nu, och jag kommer att jobba på ganska mycket framöver. Jag får väl kolla på mer ledighet och planera upp den lite bättre än vad jag har gjort i år. Samtidigt känner jag att jag vill spara lite på mina komptimmar och semester dagar, för jag har ju lite planer för hösten. Så jag vill jobba på nu och ta mer ledigt sen, fast jag måste ju också tänka på hur jag mår. För mycket jobb slår ju tillbaka på mig själv. Det får jag inte glömma. 
 
Hoppas att ni får en underbar påsk. Glad Påsk! Var rädda om er.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE