Nödlösning.

Det skönt att ha en ledig helg. Jag har ärligt talat inte jobbat så överdrivet mycket under denna veckan heller. Men i vissa perioder kan jag ju ha ganska mycket jobb och då är det skönt när det kommer en mer soft period. Jag är mitt i den just nu. Jag har jobbat 4, 5 dag denna veckan. Nästa vecka jobbar jag 3 dagar. Skönt att man har lite "softa" dagar nu när jag framförallt denna veckan har handlat väldigt mycket om ekonomi och hur jag ska få ihop allt på ett bra sätt som känns bra för mig. 
 
Jag vet inte om jag fick till någon bra lösning. Något annat än vad jag faktiskt gjorde hade kanske varit bättre. Det kom ju lite oväntade utgifter under denna månaden som jag inte riktigt hade räknat med. Dom kom också ganska olägligt för det hade börjat lossna ordentligt med pengar och jag kände att jag hade kunnat göra något riktigt bra av det. Nu fick jag istället jobba på en nödlösning och skjuta saker som jag ville få gjort på framtiden. Räkningar måste man ju betala och jag vill inte chansa på att betala ens en dag för sent och sen hoppas på att ingen bryr sig. Jag gör alltid rätt för mig och jag har någon stark inre tro på att strävar man efter att hela tiden försöka gör rätt och inte försöka fuska, så tjänar man i längden på det. Ibland kan jag tveka på om det stämmer, men samtidigt passar det inte min stil att inte vilja göra rätt för mig och vara noga med att betala alla mina räkningar i tid. 
 
Men som sagt några oväntade utgifter gjorde nog att jag denna veckan fick jobba på en nödlösning i budgeten som jag tror kommer att funka under maj månad, men jag har redan fått ont i magen inför juni månad. Det känns som jag skjuter vissa problem framför mig. Saker som är jobbiga att ta tag i när det kommer till ekonomin kommer att göra sig påminda månad för månad, tills jag faktiskt aktivt gör vad som krävs för att lösa dom. Samtidigt tänker jag att jag vill ju så mycket nu.
 
Jag vill spara en viss summa pengar till slutet på året. Jag har mål med konstprojektet. Jag vill gå mina promenader. Jag ska sköta mitt jobb med busskörningen. Jag vill må bra.  Det finns också mycket som händer inom den närmaste framtiden, men där jag ändå inte vet exakt hur saker och ting kommer att bli och vad jag har att rätta mig efter. Dessutom händer det ju saker ibland som på förhand nästan aldrig går att förutse. Då får man bara försöka hitta sätt att hantera saker på det man tror är det bästa sättet. Det kan man väl bara göra i nuet?
 
Jag har även tänkt att försöka komma tillbaka som aktiv i  pingisen. Om jag börjar igen så blir det nu till hösten i så fall. Jag vet inte om det kommer att funka, men det är en tanke som växer sig starkare och starkare inom mig. Sen är det ändå inget som jag vågar tro på att jag verkligen kommer att göra. Men funkar det i kombination med hur jag kommer att jobba så vill jag nog försöka igen. Men jag känner att jag ska vara försiktigt med att säga att det kommer att bli så. 
 
Någonstans i allt detta så får jag bara lösa saker här och eventuella problem som kommer i framtiden får jag ta då. Tror jag måste tänka lite så för att orka med och inte misslyckas med typ allt. Ser jag inte till att försöka ha en ganska bra ekonomi i min vardag nu, så orkar jag nog inte greja med alla saker som jag nu sätter upp mål för och försöker fixa. För min ekonomi just nu så hade kanske det bästa varit att jag hade sparat lite till och haft mindre pengar att leva för under maj månad. Men jag tänker också att jag orkar inte greja med allt i min vardag om jag också ska behöva tänka allt för mycket på vad allt jag köper få kosta. Jag vill ju någonstans leva mer och inte mindre. Att saker och ting som jag gör nu kan leda till problem framöver kommer inte att vara lätt  att hantera, men vem fan har sagt att allt i livet ska vara lätt?
 
Jag ska fortsätta ha några sköna lediga dagar. Jag får inte glömma allt som ändå känns riktigt bra och är positivt i mitt liv just nu. Det lätt att fastna i negativa tankar och grubblerier när allt inte riktigt blir som man vill och oväntade saker inträffar. Jag har ju ett bra liv och att jag ens kan ha stora planer för framtiden och kan se att vissa galna grejer (som kostar väldigt mycket pengar) är möjliga att genomföra med bra planering och målmedvetenhet...det känns ju rätt coolt. 
 
Ha det bra och njut av livet. Var rädda om er. 
  (null)
(null)
(null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE