Vad gör Danne? Chillar.

 Skönt med en lugn ledig helg. Jag har haft en körig vecka och därför var det skönt att bara chilla och njuta av att bara vara.
 
Jag har gått två långa promenadrundor och först trodde jag inte att jag skulle orka med dom. Jag körde ju nattbussen i fredags och, då brukar lördagen vara en sådan dag som man känner sig helt förstörd på. Men allt kändes bra och jag var taggad på att ta den där rundan på över en mil. Idag kändes det också bra. Jag gick även en lång promenadrunda i måndags. Jag har också klarat dom 100 000 stegen som alltid är mitt mål för varje vecka. Tre långa rundor och inga fler promenader funkade bra denna veckan, men jag känner inte att det funkar varje vecka. Nästa vecka blir det nog fler korta och sen kanske jag kör en lång under min lediga helg. 
 
Jag har som sagt chillat och tagit det ganska lugnt i helgen. Jag har sovit ganska mycket. Jag lyssnat på mycket poddar och kollat en hel del på Youtube. Det har varit skönt att bara ta det lugnt och inte känna att jag behöver göra nånting som känns viktigt att göra. Man bara chillar och inte bryr sig om klockan eller hur lång tid saker och ting tar. Tänker man efter så är det väl så man vill ha det i livet. Jag mår i alla fall inte dåligt av att chilla. 
 
MÅNDAG
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE