Glad Påsk!

Två bra dagar av jobb är avverkade och jag har en arbetsdag kvar att göra denna påskhelg. Det har gått bra att jobba på och det har varit hur lugnt som helst. Jag är glad att jag fick dom tidigaste tjänsterna. Får man sluta klockan 14:00 så finns inte mycket att gnälla över.  Sen är det ju skönt att man har en ledig måndag som jag dessutom  får komptimmar för, om jag nu har fattat avtalet rätt. 
 
Annars går jag mina promenader. Under helgen kör jag 5 km varje dag och imorgon hamnar jag väl på dom där 100 000 stegen i veckan som alltid är mitt mål för varje vecka. 
 
Konstprojektet har gått riktigt bra i helgen, men jag ska nog inte jobba så hårt med det som jag har gjort under dessa två dagar. Det blir för mycket jobb på  jobbhelgen och jag tjänar inte så bra på konsten så att det i slutändan blir värt det. Även om jag ser många möjligheter att tjäna pengar på detta, så är det inte värt att göra allt som jag kan göra. Ibland måste jag släppa lite på jobbet kring detta och inte bry mig, även om jag vet att mycket mer går att göra. Det är bara inte värt. Jag måste tagga ner lite, även om jag kommer att köra på framöver också. 
 
Ni får ha en fortsatt Glad Påsk. Själv jobbar jag på´, men blir det så lugnt som det nu har varit i två dagar så är det ju bara skönt att köra och tjäna pengar. Pengar måste man ha. Jag vill ju göra mycket galna grejer i framtiden, då behövs det cash. Sen är det ju viktigt att man mår bra också. Taggar jag ner lite med konstprojektet så mår jag nog bra av att jobba med detta också. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE