Lördag och ledig helg.

 Som jag alltid säger så är det skönt när man får en ledig helg. Igår slutade jag dessutom tidigt och det känns ju som en halv dag extra ledighet. Jag det bara lugnt. Jag är glad över att denna veckan inte blev fullt så körig som den förra blev. Dessutom är det skönt att redan nu veta att jag inte ska jobba helgen förrän tidigast en månad igen. Jag skulle ha jobbat helgen nästa vecka, men jag har sökt ledigt och fått det. Det innebär att jag blir ledig fyra dagar på raken, efter att jag har avlutat arbetspasset på fredag. 
 
Jag har som sagt en lugn ledig helg. idag gick jag en långpromenad på morgonen och sen har jag grejat lite med min konst. Det är fint vårväder ute. Det känns nästan som sommar nu, fast det kan ju ändra sig från en dag till en annan. Blir det bara lite kallare igen, så känns det helt plötsligt som vinter. Jag vågar inte ta undan dom lite varmare jackorna än. 
 
Jag får fortsätta att njuta av ledigheten så gott jag kan. Jag tar det lugnt och jag grejar på i min takt. Jag får saker gjorda och jag tar små steg mot en bättre framtid. Sen om något egentligen blir bättre, det återstår att se. 
 
Ha en trevlig helg!
 
 
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE