Vecka 39

 Då sätter vi fart på en ny vecka igen. Idag är jag uppe sjukt tidigt för jag har jobb att ta tag i. Skönt att man i alla fall slutar väldigt tidigt och sen är ledig imorgon. Från och med onsdag så jobbar jag på i tre dagar till. Jag slutar ganska tidigt även under dessa dagar. 
 
Jag går väl en del promenader under denna veckan, även om jag  just nu inte alls känner för att bry mig om hur många steg jag får varje dag. Jag vill rent ut sagt bara skita i det. 

När det kommer till konstprojektet så är allt som vanligt. Inget går varken bättre eller sämre. Allt är precis som jag hade planerat från början. Jag har satt upp ett mål för i år och det känns som att jag kommer att fixa det. Sen får jag ta det därifrån och fundera på hur jag ska greja vidare. Det känns ganska stabilt och inarbetat just nu. 

 Annars får vi se vad som händer under denna veckan. Jag tar ju lite dagarna som dom kommer. Sen vet man ju aldrig om man måste jobba tufft med busskörningen eller om det blir lugnt. Ett bra exempel på när jag verkligen hade helt fel om hur arbetsdagen skulle bli det var i fredags. Jag var så gott som helt säker på att jag passet skulle bli jobbigt.  Det brukar just det passet jag hade va. Men det blev precis tvärtom och när dagen var slut fattade jag absolut ingenting. Hur kan jag ha så fel? Naturligtvis var jag glad över hur allt blev.  Jag kör ju hellre ett pass som är lugnt än något som känns tufft och jobbigt liksom. Denna veckan kan jag just nu inte se att jag har några jobbiga pass, men om jag lär mig något av förra veckan så blir ju en arbetsdag inte alltid som man först tror. Så man får se hur det blir. Jag vet ju att jag har jobb att tag tag i och att jag ska köra en blå buss. 
 
Till kommande helg har jag tänkt att ge mig ut på en Sverigeresa. Det var den Sverigeresa som jag hade tänkt att göra tidigare i år, men som inte blev av  eftersom jag inte orkade. Till helgen gör jag ett nytt försök och jag hoppas att jag kommer iväg denna gången. Jag har förövrigt fler Sverigeresor planerade i oktober, och jag hoppas att jag sätter alla som jag har tänkt, utan att jag tänker för mycket på om jag orkar eller hur det känns i kroppen. Det är bara att köra nu. Jag kan göra detta på ett bra sätt som jag mår bra av. Det har jag blivit mer och mer övertygad om. 
 
 
Jag har en ny och förhoppningsvis bra ekonomisk vecka framför mig också. Jag har ju lyckats bra med att hålla på dom pengar jag ville spara under september och nu får jag se vad jag gör i oktober. Det känns bra i alla fall. Jag fattar inte riktigt hur det var möjligt att få ihop allt så bra som jag fick under denna månaden. Förra helgen brände jag ju 15 000 på en utekväll och nu helgen var jag ju på Bokmässan och brände lite mer cash. Ändå funkar det, men jag fattar just nu ingenting. 

Det finns absolut ingenting för min egen del, just nu som tyder på att det ska bli sämre med cash in, och vad jag sen kan bränna och investera i, för att slutändan ändå kunna tjäna ännu mer. Alla pratar ju om att vi går mot sämre tider. Stigande elpriser och mycket annat skit verkar ju många oroa sig för, men för min del känns det som allt bara går bättre när det för många andra är sämre, eller när den oron ligger i luften. Det känns nästan lite coolt och det är väl bara att köra på när allt går som bra med pengarna.  
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE