Vecka 37

 Har lite mindre av jobb denna veckan om jag jämför med dom två senaste. Känns ju ganska skönt efter två rätt tuffa veckor. Bara 4 dagar och passen är helt ok. Ledig: Fredag, lördag och söndag. Känns skitbra!!
 
Jag kommer att gå promenader denna veckan, men jag får se hur jag lägger upp det denna veckan. Det kändes bra förra veckan när gick färre dagar, men lite längre än vanligt när jag väl gick ut. Fast känns det bra så kan jag väl gå lite varje dag också. Jag tror att bara jag sätter 90 000 steg varje vecka, så känns det bra hur jag än väljer att lägga promenadrundorna. 90 000 steg är det som känns bra i kroppen. Gör dom bara! Jag skiter egentligen i hur jag fixar det. 
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Annars gör jag inte så mycket just nu. Jag planerar och tänker mest kring framtida saker.  Men jag mår bra av att inte ha så mycket nu, och lagom mycket sen. I slutet av månaden är ska jag ju på Bokmässan. Nästa månad blir det  några resor runt om i Sverige. Några fler galna utekvällar vill jag hinna med innan 2023. I november ska jag försöka ha fått in tillräckligt med cash för att kunna shoppa dom saker jag vill ha. Tex: Kläder och accessoarer. I december är tanken att jag ska skänka lite pengar till Musikhjälpen igen. Det gör jag ju mest för att kunna få göra lite roliga grejer nästa år. I december kan det ju också bli så att jag försöker göra allt som inte blev som jag hade planerat i oktober och november, men jag hoppas ju helst att jag slipper bry mig om sånt. 
 
 
(null)
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE