Mån - Tis - Ons

 Ibland undrar jag hur min kropp orkar med varje dag. Jag tänkte först inte göra så mycket, men jag grejade mycket i måndags, på min lediga dag. Sen har jag haft två riktigt långa arbetsdagar och imorgon är passet ganska långt också. 
 
I måndags gick jag en promenad på ca 12 km. Det kändes bra och det var inte så överdrivet varmt att vara ute heller. Sen köpte jag mig en pannbiff på min "favvorestaurang", men eftersom jag fick grönsaker i min lunchlåda så blev rätten förstörd. Jag lyckades inte riktigt pilla bort allt så jag plockade ut pannbiffen och potatisen och sen gjorde jag egen sås till. Vissa grönsaker kan jag bara inte riskera att få i min mun. Då spyr jag direkt.  
 
Jag handlade också hem en hel del mat så nu har jag både kyl och frys fulla med massor av gott. Jag grejade även lite med min konst och jag har också sen ett antal veckor tillbaka börjat tvätta av min golv, minst en gång i veckan. Jag gör det oavsett hur dom ser ut. Då håller det sig ju rent hela tiden och det hinner aldrig bli så mycket skit att städa bort. Det går också väldigt fort att moppa av golven. Jag tror jag gör det på max 15 min, från det att jag bestämmer mig tills det är klart. Det är inte jobbigt att lägga 15 min på det, en gång i veckan. Dessutom mår jag bra av att ha det städat och fint i mitt hem. 
 
Tvätta gjorde jag också i måndags, men en av våra två torktumlare var trasig. Det blev därför ett väldigt mycket mer spring för min del. Upp och ner som en jävla jojo, men det gjorde ju att jag fick mer steg i benen. Det vill jag ju ha så att jag lätt klarar målet med 90 000 steg per vecka. Man får se det positiva, även ok det blev lite jobbigt att det ena torktumlaren inte fungerade. 

 I går hade jag som sagt en lång arbetsdag, men både igår och idag var det ju mycket Vänersnäskörning för min del och det gillar jag ju att köra. Därför känns just dessa långa arbetsdagar inte lika jobbiga som dom kanske hade varit annars. Dessutom har jag känt mig maximalt avspänd under dessa pass, och då känns det ju oftast bra i kroppen när man kan hålla sig på den nivån. Det är ju också skillnad att komma ut på landet och köra buss, om man jämför med hur det kan vara i stan. Mycket annat kan man inte göra under dessa megalånga arbetsdagar. Det är mest jobba som gäller under dessa långa dagar.  Igår hade jag faktiskt gjort en egen lunchlåda och tagit med mig till jobbet. Det blev två riktigt goda hamburgare. Igår gjorde jag också en människa extra glad. Jag hittade hennes plånbok och jag ringde och sa bara att jag kommer att "rulla" på ute på Vänersnäs och att det bara är att möta upp på lämpligt ställe så får du tillbaka den. Ägaren till plånboken blev väldigt glad och tacka mig så mycket. Jag mådde bra över att jag hade gjort någon glad. Alla nöjda och glada liksom. Det är ju så det ska vara. 
 
 När jag kom hem kollade jag lite på TV och sen var det dags att gå och lägga sig igen. 

 Idag hade jag som sagt samma pass som igår. Som jag sa så gillar jag detta passet. Vänersnäs är för de mesta alltid bra att köra. I alla fall innan snön kommer. Idag köpte jag min lunch på den restaurang som jag besöker flera dagar i veckan, Koppargrillen. Denna gången slapp jag dom äckligaste grönsakerna och det var jag glad för. Det hade ju blivit svårare att ställa sig och laga något eget på jobbet, om jag nu inte hade varit nöjd med maten idag. 
 
Nu har jag kommit hem och snart är det dags att gå och lägga sig igen. Jag ska kolla lite på TV och bara slappa liksom. Imorgon ska jag upp tidigt. Jag har ett annat pass. Det är helt ok, men det är långt det också. Jag kanske orkar ta en kvällspromenad efter jobbet imorgon. Det har ju inte blivit någon promenad varken idag eller igår. Jobbar jag mellan klockan 08:00 - 19.00, då tänker jag inte ens tanken att jag ska gå ut på en promenadrunda efteråt. Det händer ju bara om jag känner att jag verkligen måste. 
 

Jag tänker annars mycket på allt jag vill få gjort innan detta året är slut. Det känns bra. Jag tror att det kommer att funka. Jag har planerat bra och saker ligger bara och väntar och jag har 4 månader på mig.
 
Det som är skönt också är att jag inte tänker så mycket på pengar och ekonomi nu. Jag har det bra och jag kan spara så mycket som jag nu vill göra. Just nu är jag nöjd så och då finns det ingen mening med att tänka mer kring det.   
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE