Söndag (2022 09 18)

Jag har tänkt mycket under denna helgen på hur jag ska få ihop allt fram över och jag har också tänkt på var jag ska sätta gränserna för hur mycket jag egentligen ska försöka fixa och vad jag ska strunta i. Livet blir ju för tråkigt om man bara jobbar och ägnar sig åt vardagliga saker. Man vill ju göra annat och unna sig mer av livets goda. Eller i alla fall vill jag förverkliga många av dom drömmar jag har. 
 
 
Samtidigt inser jag ju att jag kan inte göra allt och jag kommer inte att lyckas med allt. När saker och ting börjar närma sig och man faktiskt ska göra något så känner i alla fall jag ofta att allting runt omkring tenderar att gå väldigt fort. Är man då inte väl förberedd och exakt vet vad man ska göra, då går det lätt åt helvete när man i stunden är igång och gör saker som man tidigare bara har funderat på att man ska göra. Jag känner ju att jag är redo för allt möjligt som jag vill göra framöver, men jag är lite rädd för att allt kommer att gå för snabbt och att jag har missat något i mina tankar inför varje grej som jag vill göra. Har jag tex alla pengar som jag behöver? Jag tror det för det rullar bra nu och det är ju också ofta så att bara man vågar spendera pengar så kan man i vissa fall också lyckas tjäna på det. Jag hoppas att det blir så nu. För saker och ting framöver kommer att kosta pengar och dessutom brände jag på rätt bra i helgen, och då var jag mest ute för att koppla av. Det känns lite sjukt när jag tänker på det, men det känns bra att jag kan spendera som jag gör. Pengar går bra åt alla håll och det är väl så man vill att det ska vara?
 
(null)
 
 Annars är jag ganska nöjd med denna veckan. Jag har jobbat på bra och jag klarade lätt mitt veckomål på 90 000 steg. 
 
 
Konstprojektet har funkat att dra in pengar på, men denna veckan har jag nog legat precis på den summan som jag tror att  jag behöver tjäna för att jag ska nå det mål jag har i år. Man märker också mer än tidigare nu att många av dom som är lite delaktiga i att jag tjänar pengar, är lite sura för att jag gör det. Jag vet inte varför. Det är ju inte mycket pengar det handlar om. Det lilla jag tjänar på det är just nu egentligen inte värt den tid jag ändå lägger ner på detta. Men jag ser det som att kan tjäna nånting på min konst, så är jag glad över det lilla. Men det är ju fortfarande inget som andra behöver sura för. Det känns bara så löjligt att vissa bryr sig om att gnälla på mig om det här. Sen i slutändan så skiter jag ju i det i alla fall. Jag kör ju på med detta ändå. Slutar jag att greja med min konst, så är det för att jag själv vill det. Jag kommer aldrig att bry mig om vad andra tycker om människor inte har något positivt att säga. Speciellt inte när det handlar om min konst. 

ML
09 September, kl. 17:29 | Blogg;

Fint skrivet Danne som vanligt! om du har tid sedan , kika DM på insta.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE