Jag får nog ihop allt.

Jag har haft en ganska tuff vecka. Jag har väl också gjort så att den har blivit extra tuff. Jag får skylla mig själv. Jag har haft ganska mycket jobb och jag har en hel del kvar när detta inlägget publiceras. Måndag, tisdag hade jag två ganska normalt långa dagar och i onsdags var jag helt ledig. Igår och idag har jag haft två megalånga dagar och imorgon och på söndag är dags att köra buss igen. 
Både igår och idag har jag känt mig jättetrött efter allt jobbande. När jag har kommit hem orkar man typ bara titta på TV innan det är dags att gå och lägga sig igen. 

Jag har ändå ganska bra pass i helgen och jag behöver ju heller inte vräka mig upp så jäkla tidigt. Det har jag heller inte behövt göra varken igår eller idag. Man får hela tiden försöka hitta dom positiva sakerna med allt. Börjar man tidigt då slutar man ju oftast tidigare än många andra,  och har jag 10 timmar eller mer av jobb någon dag,  då brukar man i alla fall få lite sovmorgon. 
 Eftersom jag jobbar som jag gör denna veckan så har jag försökt promenera mycket.  Jag slutade ju tidigt måndag, tisdag och var ledig onsdag. Så under dessa dagar så lyckades jag göra 70 000 steg. Jag ville liksom avverka dom flesta stegen under dom dagar då jag jobbar mer normalt eller är ledig. Det blir då inte så tufft att fixa målet mot slutet av denna veckan. Jobbar man över 10 timmar, två dagar på raken, då känns det lite tufft att bry sig om promenadrundor också. När jag hade gjort 70 000 steg i onsdags,  då visste jag ju redan att jag skulle klara 90 000 steg till på söndag. Pressen som jag sätter på mig själv försvinner och jag kan helt fokusera på att jobba eller bara slappna av och må bra. Sen kanske det ändå blir så att jag går ut på en promenad i helgen. Är jag sugen så är det ju bara att köra på liksom. Det är säkert bara bra för kroppen om jag kör mer än 90 000 steg i veckan. 
 
 
 Annars har jag kollat lite extra noga på hur jag ligger till med konstprojektet. Jag vill innan året är slut ha tjänat ihop en viss summa pengar och det känns nu som jag kommer att klara det. Jag kan faktiskt tjäna lite mindre varje månad än vad jag har gjort tidigare, och ändå tjäna tillräckligt så att summan blir den jag har räknat med det ska bli. Man önskar ju hela tiden att det ska gå bättre än vad man har räknat med, men det känns ändå positivt att jag kan tjäna mindre och ändå få ett resultat som  i alla fall inte är sämre än vad jag har kalkylerat med. Det gör ju att pressen och kraven som jag har satt på mig själv sänks. Det känns liksom lugnt och jag mår säkert bättre av det. Sen är det ändå massor av tankar kring hur jag ska jobba med min konst. Det pågår ständigt och jag tycker att jag borde kunna detta på ett annat sätt som är bättre, men samtidigt kan jag inte sluta göra som jag gör och alltid har gjort. Det jag hela tiden har gjort funkar ju och det får jag bekräftat varje vecka, men ändå har jag en inre känsla av att jag borde göra något annorlunda. 
 
Jag har också denna veckan försökt lägga upp en plan för hur jag ska hinna med och få ihop allt som jag vill hinna göra och köpa innan detta året är slut. Det känns som att jag kommer att sätta allt och jag kan ändå ta det ganska lugnt. Jag tänker att jag kan göra nånting, 1-2 gånger i månaden och sen när vi är inne i slutet på december så har jag nog fixat det. Sen är det ju så också att vissa saker som jag vill göra, går ju inte att göra före eller efter vissa specifika datum. Bokmässan är ju tex i slutet på denna månaden. Jag kan ju inte besöka den mässan innan det är dags liksom. Jag måste ju vänta. Nu har det ju också blivit klart att Musikhjälpen kommer att ställa buren på Kungstorget i Göteborg. Jag kan väl tänka mig att ta en tur till Göteborg och kolla live på Musikhjälpen, men detta är ju inget som jag kan göra förrän vecka 50. Så är det med mycket annat också. Jag vill göra saker, men jag måste ju vänta till vissa datum. Detta känns i alla fall bra. Jag kan ta det lugnt och göra en sak i taget och samtidigt må bra av det. 
 
Jag kämpar ju lite med pengarna också. Jag har ett mål med detta året och det handlar bara om att jag vill ha en viss summa på mitt konto innan 2023. Jag är väldigt noga nu eftersom det är 4 månader kvar på detta året. Jag kan ju liksom inte slarva för mycket och sen tro att jag klarar av att få ihop alla pengar i alla fall. Men uträkning som jag har gjort känns bra eftersom jag kan se att jag kan göra dom sakerna som jag vill göra framöver, och ändå lyckas spara ihop pengarna som jag vill ha för att sen kunna gå vidare med att nå den vision som jag med hur mitt liv ska bli i framtiden. 
 
Det känns som jag har koll på läget och jag vad jag vet har jag inte missat nånting. 
 
(null)
(null)
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE