Lediga dagar!

 Det är skönt att vara ledig. Det kände jag framförallt igår. Jag blev så jäkla trött under kvällen och ca klockan 18:00 så somna jag. Sen vaknade jag inte förrän klockan 22:00. Jag klev upp ur sängen, drog i mig någon liter vatten, såg hur jävla rörigt jag hade det i lägenheten, tog en dusch, borstade tänderna och kröp ner i sängen igen. Sen sov jag som fan i typ 8 timmar till. Så kan det kännas när man har klivit upp klockan 04:00 sen i måndags.
 
Idag har jag däremot känt mig pigg och fräsch hela dagen. Skönt att 12 timmars sömn gjorde gott. Jag fick  gjort lite vardagliga saker under morgonen och nu ser det inte så rörigt ut längre i min lägenhet. Även idag har jag gått en promenadrunda på ca 12 km. Nu vet jag att jag kommer att klara målet med 90 000 steg i veckan. Det är lugnt liksom. Jag känner också att jag mår väldigt bra av att jag har detta målet med alla steg varje vecka. Det känns bra att det funkar. Kanske vågar jag öka målsättning snart. 
 
Annars idag har jag kollat lite på framtida saker. Jag har planerat hur och när jag ska genomföra mera resor inom Sverige. Det känns som att det kommer att funka och är full av förväntan, även om jag samtidigt vill förtränga den känslan av att allt kommer att kännas så otroligt bra när det väl blir av. Inget är ju klart förrän jag har gjort och saker kan hända som gör att det inte funkar. Men om jag bara kommer iväg och allt går som jag har planerat så känner jag ändå att det kommer att funka på ett sätt som känns bra för mig. 
 
Ikväll är jag lite sugen på att gå ut och jag tror att det kommer att bli så. Det blir avspänt och ganska lugnt. Jag känner att jag är mer sugen på en utekväll än att bara sitta hemma denna fredag. 
 
Trevlig helg!
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE