Weekend!

 Det är skönt att det har blivit helg och att man är ledig. Jag vet att jag ofta säger detta, men skriver vad jag innerst inne känner och värderar ledigheten mer och mer för varje dag som jag får leva. Under denna veckan har jag ju också jobbat på med några långa dagar och två av dom blev ju dessutom ännu längre, eftersom jag ställde upp och jobbade över också. 
 
Det är som sagt skönt med den lediga helgen och allt känns bra. Idag har jag varit ute på en långpromenad. Det blev en runda på 13 km och jag behöver göra något liknade imorgon för att nå mitt mål på 90 000 steg. Det som kändes bra var att rundan som jag gick inte kändes jobbig överhuvudtaget.
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
 Jag har grejat lite med min konst och idag tjänade jag loka mycket pengar som jag har som mål att dra in på en vecka. Det får man väl vara nöjd med även om inget just nu med min konst, är något som jag tjänar några större pengar på. Med tanke på hur mycket tid jag ändå lägger ner så är det inte bra betalt. Trots det blir vissa personer fortfarande sura över att jag lyckas tjäna pengar på detta. jag skiter väl egentligen i vad folk tycker om det. Jag har ju rätt att ägna mig åt min konst och kan jag få pengar för den så säger nej till cash liksom. Om några sen blir sura för att jag tjänar "deg" så är väl det bara ett bevis för att dessa personer är sura och bittra. 
 
Jag gjorde ett litet besök på min "favvorestaurang" idag också. Är det nånting som folk genom åren har varit arga på mig för så är det att jag har käkat där och visat detta väldigt tydligt. Jag skulle kunna skriva hundratals blogginlägg om vad folk genom åren har sagt och gjort mot mig för att jag unnar mig utemat nästan varje dag. Samtidigt skiter jag väl i det också. Jag har ju rätt att äta ute hur mycket jag själv vill. Mer än så behöver jag väl inte säga?
(null)
 
 
 Under resten av denna kvällen ska jag försöka skriva några olika blogginlägg för framtida publiceringar. Jag har så många tankar som jag vill få ner i skrift och jag vill få ner det i den när jag som mest tänker på allt som har med mitt liv att göra. Jag hoppas att jag kan ha en kväll där jag bara "köttar" på med texter. Jag vill hitta känslan av att allt omkring mig bara försvinner och i något som liknar ett rus så skapar man nya blogginlägg. Det är en väldigt skön känsla vara i. 
 
Imorgon tar jag en ny långpromenad. Sen blir det säkert ett nytt besök på min "favvorestaurang"
Annars njuter jag väl mest av ledigheten. Att det är höst och min favvoårstid kan man ju också njuta av. Att jag har gått om cash att spendera under oktober är inget som jag är ledsen för. Jag känner mig också väldigt glad över att jag förmodligen kommer att fixa mycket av sånt som jag vill göra och köpa innan detta året är slut. Det var något jag ett tag inte trodde att jag skulle klara, men nu kan se att jag borde kunna fixa de mesta i alla fall. 
Ha en fortsatt trevlig helg! 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE