Vecka 43

Nu är vi inne i slutet på oktober. Tiden går verkligen fort. På söndag drar vi ju dessutom tillbaka klockan en timme. Då är det alltså vintertid. Oj, vad fort allt går. 
 
Jag har en vecka med 4 arbetsdagar. Jag skulle haft 6 jobbdagar, men jag sökte ledig på 2 av dom längsta dagarna som jag har denna veckan och det har jag fått. Jag är dessutom ledig 3 dagar på raken vilken också är skönt. 
 
Jag har annars lite svårt att bestämma mig för vad jag ska göra denna veckan. Jag vet att jag ska jobba, men till helgen hade jag först tänkt att åka till Stockholm. Jag tänkte åka på fredag och komma hem på lördag. Samtidigt är det ju oktobermarknad i Vänersborg och det var egentligen därför jag ville åka till Stockholm. Jag är lite trött på just denna marknad som är väldigt stor (om man tänker på att den är i Vänersborg) Samtidigt är det lite roligt att gå runt på marknaden  och i alla fall känna av om man gillar det eller inte. Så jag har lite svårt att bestämma mig vad jag ska göra. Resa till Stockholm eller gå runt på marknaden? 
 
 
Jag har ju inte bokat varken hotell eller resa till Stockholm så ska jag åka så är det ju bra om jag tittar på det ganska snart.
 
Annars  gillar jag att jag har en vecka med bara 4 arbetsdagar. Jag har också ganska bra pass att köra på. Jag får ju också in pengar från alla möjliga håll under hela denna veckan. Jag tror jag vet vad jag ska göra med allt och det känns som att resultatet kommer att bli riktigt bra i slutändan. Denna veckan blir nog bra...vad jag än bestämma mig för att göra. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE