Onsdag (2022 10 05)

Som vanligt så har det varit skönt med en helt ledig dag från allt vad busskörning är. Jag borde bara bli lite bättre på att koppla av. Jag blir nästan tröttare på kvällen när jag är fri från jobb. Jag grejar nog lite för mycket under dom dagarna som jag är ledig och glömmer väl också att ta en paus. Jag måste kanske ta rast även när jag inte har en arbetsdag bakom ratten. Dessutom behöver man ju vila om man tex har haft en period av mycket busskörning. Jag planerar ju mycket inför en ledig dag. Jag vill få gjort massor för jag vet att jag hinner med mer om jag är ledig och sen är det bara skönt att få mer gjort så att man inte behöver bry sig när man tex har dagar med väldigt mycket busskörning. Jag får helt enkelt bli bättre på att också planera in när jag sak ta en paus från allt grejande på min fritid. Jag blir alltid så jäkla trött på kvällen efter att jag har haft en ledig dag. Mycket tröttare än vad jag blir av en normal arbetsdag. 
 
Annars tycker jag att mycket känns mysigt. Jag gillar hösten och just nu när jag sitter och skriver så regnar det och blåser lite ute. Det blir mörkare, tidigare och tidigare på kvällarna. Jag har lättare för att sitta och blogga och jag trivs bättre med att sitta och kolla TV. Jag läser mer böcker när det blir höst och lite mer av "mysigt" väder ute. Jag får mer lust för dom där sakerna som handlar om att typ krypa under en filt och mysa, samtidigt som man hör hur regnet smattrar mot fönsterblecken. 
 
Det känns också bättre att gå promenader när det är höst. När jag var ute idag så gick jag 12 km och det regnade hela tiden. Jag blev jätteblöt, men ändå kändes det bra att vara ute. På sommaren tycker jag att det bara är jobbigt att vara ute när det regnar. På vintern känns det hemskt att vara ute när regnet piskar mig i ansiktet. Men på hösten känns det oftast bra, oavsett väder. 
 
(null)
 
 Jag har lite saker kvar som jag vill köpa och göra innan detta året är slut. Jag vet inte om jag klarar allt, men vissa saker vilja göra och ha mer än andra. Så jag prioriterar det jag vill mest. Jag vill åka till Stockholm en gång till i år. Tanken nu är att jag ska göra det i november. Jag får se om jag åker mer till Göteborg i december. Musikhjälpen sänds ju därifrån då. Jag är också sugen på att köpa lite coola kläder och accessoarer. Jag kan inte säga att jag prioriterar det just nu och ska jag köpa allt jag tänker att jag vill ha så kommer det att kosta en del. Men räcker pengarna efter att jag har betalat allt annat som jag vill ha, så köper jag lite sådana grejer också. 
 
När det gäller att avverka fler landskap så är jag inte säker på om jag ska bry mig mer i år. Jag har ändå redan i år varit i 12 stycken av 25. Man kan väl säga att jag har allt norr om Värmland, plus Gotland kvar. Det känns som att det krävs mer planering och jag vill nog tänka ordentligt på hur jag ska lägga upp resten av alla resor som jag behöver göra för att kunna nå mitt mål som är att: Vara på minst en plats i varje landskap, under 2022 och 2023.
 
Sen kan jag ändå säga att jag vill verkligen göra alla dessa resor som jag har kvar. Jag tror att jag kommer att trivas och tycka att det är roligt att åka norr ut och se nya platser. Jag har under mitt liv inte varit så mycket uppåt i landet. Jag har varit i Östersund och Umeå, och det är typ min erfarenhet av allt som ligger norr om Värmland. Det kan bli någon mer resa i år som gör att jag avverkar något nytt landskap, men jag ska nog vara försiktig med att dra på för stor och vilja för mycket i allt detta. Jag vill ju klara av detta på ett sätt som gör att jag fortsätter må bra. Det är inte värt att göra alla dessa resor till vilket pris som helst. Jag vill väldigt mycket och bara det mår jag ju bra av när jag väl tar mig ut på en Sverigeresa. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE