Marknadslördag - Jobbsöndag

 Lördag (2022 10 29) 
 
Jag gick runt i några timmar på marknaden som var här i Vänersborg igår. Jag hade tänkt att köpa mer än vad jag faktiskt gjorde. Men saker som jag trodde att jag skulle hitta verkade ingen sälja. Andra grejer som jag hade kunnat tänka mig att köpa, kände jag att jag kunde hitta bättre på nätet eller i någon affär i Vänersborg eller i Trollhättan. Jag hade nog förväntat mig mer av markanden än hur det sen visade sig bli.  Markander överhuvudtaget var nog större och bättre förr. Det känns lite out, även om jag tycker att det är trevligt att denna marknad fortfarande finns kvar och äger rum sista helgen i oktober varje år. 
 
 
 
Jag köpte lite mjukiskläder i alla fall. Sånt behövs och både byxorna och denna t-shirt är av riktigt bra kvalitet, och inte så överdrivet dyra heller. 
 
Jag skulle egentligen ha jobbat igår, men jag kände i hela kroppen att det var inget annat än ett rätt beslut att "kompa" ut gårdagen. Jag hade en avspänd och bra lördag. Marknad, god mat, sova middag, laga lunchlådor och pilla lite med mina sociala medier (där jag typ heter Dannebloggen överallt)
 
 
 
Söndag (2022 10 30)
 Idag drog man klockan tillbaka. Det gäller att man kommer ihåg det där. Speciellt när man har en jobbsöndag. Nu gör det väl inget om jag skulle råka komma till jobbet en timma tidigare. Glömmer man så kan man väl leva med det, men det är ju bra om man kommer ihåg det. 
 
Jag har haft en jobbsöndag. Det kändes hur lugnt som helst att köra idag. Jag har nu också sökt nytt schema. Jag valde tvåskiftet. Det innebär att jag jobbar varnnan vecka tidigt och då får jag också slutat tidigt. Eller så har jag en vecka där jag  börjar på eftermiddagen och slutar sent på kvällen. Det finns också en nattbuss inplanerad i det schemat som jag nu har sökt. Jag vet fortfarande inte om det är vad jag helst vill ha, men jag måste ju söka något och då fick det bli tvåskift.
 
Sen kan ju jag aldrig vara säker på vad jag ska få. Det beror ju på vad dom som har varit anställda längre än mig har sökt. Om 6 stycken som ligger före mig på den där "listan" av fler år i barnchen, då får ju inte jag det schemat som jag har valt. Då får jag ju något av dom andra alternativen, men jag tror jag får det jag har sökt. Det är jag nästan säker på. Med tanke på vad dom andra brukar söka och vad vissa har sagt så känner jag mig ganska säker på att det blir tvåskiftet. Det nya börjar i mitten på december i år. 
 
När jag kom hem från jobbet så bytte jag om och gick ut på en kvällspromenad. Det var ett måste för att jag skulle nå det målet med antal steg som jag har varje vecka. Nu kollar jag lite film och jag har tvättstugan ikvälll också. Imorgo är det upp tidigt och jobba igen, men nu ska jag mest njuta av kvällen och bara vara. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE