Fredag (2022 10 28)

 Det är bara så skönt att vara fortsatt ledig. Jag var ledig igår, ledig är jag idag och imorgon. Ledig, ledig och ledig. Jag ska jobba på söndag, men jag gissar att det blir ganska lugnt att köra då. Ofta har jag fel när jag tror nånting om hur en arbetsdag ska bli, men nu på söndag tror jag får rätt om jag i alla fall säger att jag tror inte mycket kommer att kännas jobbigt med den arbetsdagen.
 
Idag har jag gått en promenadrunda på 5 km. Jag har handlat hem en hel del mat inför helgen. Jag har skapat massor med nya TikTok-videos som bara är redo att publiceras. Jag vet inte om jag ska "bomba" ut allt idag, eller bara dela upp allt på hela helgen. 
 
Imorgon är det marknad i Vänersborg och den går jag ut och tittar på. Jag vet ungefär vad jag vill köpa och detta ska jag leta upp. Sen kanske det blir mer grejer som man innan inte visste att man ville ha. 
 
Som sagt: Det är bara skönt att vara mycket ledig. Jag har planerat denna veckan perfekt. Jag skulle ha jobbat från 09:00- 19:00, både idag och igår. Jag sökte ledig för flera månader sen, och nu känner man ju sig nöjd över att man gjorde det. Jag gillar att jobba, men inte hur mycket som helst. Det finns gränser och jag ska ju må bra och leva gott liv också. 
 
Jag måste snart söka nytt schema också. Chefen ringde mig idag och sa att jag inte får glömma av detta. Det ska vara klart på söndag och jag har inte bestämt mig än.
 
När jag tittar på alla scheman så känns det inte som att jag vill ha något av dom. Det som känns ganska bra var det schemat där man bara jobbar eftermiddagar och kvällar. Jag tycker körning känns helt ok, och dessutom jobbar man bara en helg i månaden. Fast jag vet inte om jag vill jobba efter ett schema där jag bara jobba eftermiddagar och kvällar. Varje fredag blir det ju liksom som att man jobbar helgen, trots att man blir ledig lördag söndag. Att bara köra eftermiddagar och kvällar kanske också blir lite för tråkigt. Man sitter ofta ensam och raster och man blir lätt lite deprimerad av framåt kvällen och sena natten. 
 
Tvåskift är ett annat schema som jag tänker att jag vill ha. Där börjar man ju tidigt och slutar tidigt, typ varannan vecka. Ett tag kände jag att det är nog det jag ska söka. Men jag är inte säker på det heller. Körningarna och tiderna såg ganska bra ut, men ledigheten känns bättre på många andra scheman. 
 
Det finns också scheman där man typ bara jobbar dagtid och väldigt lite kväll, men då är det istället  många långa arbetsdagar. Ledigheten som man får ligger ganska bra på dessa scheman, men är det något som jag idag är trött på att ha så är det långa arbetsdagar. 
 
Så jag vet inte riktigt hur jag vill jobba. Sen är det ju också så att det är ju inte säkert att jag får det schemat jag söker. Allt går ju efter en turordningslista, så jag måste försöka fundera ut vad jag kan tänka mig för andra alternativ om jag inte helst vill ha. 
 
Jag försöker fundera på hur jag har känt sen tidigare. Jag har ju genom åren kört på alla möjliga olika scheman, men jag denna gången vet jag inte jag vill och hur jag ska tänka. Men jag kan ju i alla fall fundera tills på söndag. 
  

 
Annars känns mycket ganska lugnt. Jag går mina promenader. Jag grejar med min konst och jag har under denna veckan gjort allt jag kan för att få ekonomin som jag vill ha den i november. Jag har inte lyckats riktigt så som jag hade hoppats från början, men jag känner ändå att jag har gjort allt jag har kunnat och då behöver jag ju inte känna mig något annat än nöjd. Jag är glad att jag kan ha dom ekonomiska mål som jag ändå har, och också lyckas med ibland. 
 
När jag tittar och funderar på hur dom senaste månaderna har varit för mig ekonomiskt så har dom varit bra, men jag hade hoppats på bättre. En månad kan vara riktigt bra och bättre än vad jag har förväntat mig. Sen kommer ändå den där månaden där allt liksom jämnar ut sig och jag når inte riktigt dom mål jag sätter upp. Sen är det väl så att jag har jag bränt en del pengar som jag kanske hade behövt  spara för att nå målen och komma dit jag vill. Men jag vill ju leva här och nu också. Det finns ju ingen mening med att lägga ner hur mycket tid som helst på att få loss så mycket pengar som möjligt, som dessutom vill spara för att sen försöka göra något som man tror att man kan tjäna ännu mer på. Jag vill jobba så, men tänker man lite kring detta med att jobba för pengar så kommer man ganska snabbt fram till att det inte finns någon mening med att lägga hur mycket tid som helst på lösningar som hela tiden handlar om att få ut maximalt ekonomiskt. Ibland får man bara sluta kämpa och leva lite mer av det man redan har.                (null)         

 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE