Fredag (2022 10 21)

Jag mår lite dåligt och det började redan igår. Det som har nu har blivit jobbigt är att vissa personer inte riktigt låter mig vara ifred. Vissa jävlas och slutar inte och jag känner ibland att jag inte riktigt kan hantera allt på ett sätt som känns bra för mig. Just nu känner jag också att detta har tagit rätt hårt på mig rent psykist jag har haft svårt att känna motivation till att ägna mig åt saker som jag ofta känner att jag vill göra. Det går liksom för mycket kraft och energi till att behöva hantera den skit jag får utså från en del människor. Jag tänker lätt att jag skiter i allt och då gäller även detta som jag kanske har planerat sen länge. Jag tappar liksom lusten eftersom jag får ägna mig åt saker som bara är skit, skapat av folk som är dumma i huvudet. Öhh... 
 
Det är i alla fall skönt att vara ledig och idag tog jag en tur till Uddevalla. Jag mådde dåligt och tänkte strunta i det, men sen tänkte jag att ingenting blir ju bättre av att jag stannar hemma p.g.a. att andra gör saker mot mig som jag egentligen inte kan styra över. Jag kan inte alltid hjälpa vad andra gör mot mig, men jag kan ju alltid välja hur jag vill hantera allt. Nu är det ju detta som jag tycker är svårt och jag mår ju dåligt över att jag inte har hanterat detta på ett bra sätt, men rätt sätt är ändå inte gå ner sig ännu mer och bara för att man struntar i saker som man faktiskt vill göra. 
Det blev som sagt en tur till Uddevalla. Jag ville göra lite fint inför vintern på min mammas grav. Jag tog bussen och när jag kom till Uddevalla centrum så köpte jag en krans som jag skulle ha och pryda graven med. Det är sen en ganska bra promenad från centrum och upp till kyrkogården där mamma är begravd. Men det är ju bara bra för då får jag många steg i benen. 
Det blev fint på mammas grav och det kändes skönt att få det gjort.
 
När jag sen kom hem från Uddevalla tog jag en promenadrunda igen. Jag ska ju nå 90 000 steg och jag vill inte göra så "megalånga" promenadrundor i helgen. Imorgon blir det väl nästan klart och på söndag kan jag mest gå och halvsova lite och veta att jag når målet med antal steg i alla fall. Man känner sig mindre stressad över detta med stegen och jag mår väl i alla fall inte ännu sämre än vad jag redan gör. Jag mår inte jättebra nu, men det blir nog bättre om jag ändå väljer att göra saker som jag faktiskt vill ägna mig åt. Det mår jag väl inte sämre av alla fall?
 
Konstprojektet har gått riktigt bra idag. Jag har ju jobbat ganska mycket med det och då brukar det gå bra. Jag har också förstått att jag måste köra på året ut med detta och det ska finnas någon chans för mig att nå det ekonomiska målet som jag har med detta. Det kan vara så att jag inte klarar av det före nyårsafton. När jag har räknat på detta och tänker vad jag rimligtvis kommer att kunna tjäna på det, så blir det väldigt uppenbart att om jag klarar av det ekonomiska målet med min konst, så blir det ganska precis på kronan, den sista dagen på året. Tidigare kommer det inte att bli, om inte detta går väldigt mycket bättre än vad det hittills har gjort. Och det kan jag inte räknat med att det gör. Jag hoppas att jag klarar det, men vi får se. 
Trevlig helg!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE