Söndag (2022 10 09)

 Denna dagen och veckan börjar lida mot sitt slut. Jag har haft mycket jobb. Jag har bara varit ledig en dag under denna veckan och därför ska det bli skönt att få vara ledig imorgon. Jag kommer väl då ha massor med saker att göra för då tänker jag ju att jag ska få gjort allt som jag inte har hunnit med under dom senaste dagarna. Vissa jobbdagar gör ju att man varken orkar eller hinner göra så mycket annat än busskörning. 
 
Ser jag tillbaka på denna veckan så har jag nog ändå fått gjort allt som jag ville hinna med. Sen är det ju så att jag är inne i en liten mellanperiod just nu. Jag har bokat saker, men allt detta händer ju inte förrän i november eller december. Just nu känner jag inte att jag kan göra så mycket annat än att vänta. 
 
Men jag mår bra i alla fall och denna veckan har känts bättre än vad jag trodde att den skulle göra. Jag har känt mig pigg och fräsch varje dag. Jobbet har inte alls känts tufft och kroppen har svarat bra på alla promenader. Jag har tagit tag i saker som jag vet på förhand att jag borde kunna klara och hinna med. När det gäller pengar så känns allt stabilt. Jag har det bra och kan leva gott resten av månaden. Det känns ju tryggt att veta det. 
 
 
Konstprojektet har gått bra denna veckan. Det har gått av bara farten denna veckan och jag har nog tjänat lite mer pengar dom senaste dagarna än vad jag brukar göra på detta. Sen brukar det där ändå jämna ut sig längre fram. Det går upp och ner, men det som känns bra är att det aldrig går sämre än vad jag på förhand har räknat med. 
 
Jag har kollat en hel del pingis under denna veckan. Lag-VM har ju spelats borta i Chengdu som ligger i Kina. Både Kinas herrar och damer vinner allt . Inget annat var heller väntat. Jag kan ha fel nu, men jag tror inte att Kinas herrar har förlorat en enda lagmatch på över 20 år. I årets VM mötte ju Sverige Kina i kvartsfinal. Svenskarna gör ju en ganska bra match, men man förlorar ändå med 3-0 i matcher. Grejen är att det räcker inte att spela ganska bra mot Kina. Man måste överträffa sig själv. Svenskarna missade ett och annat läge  som måste sitta om man ska ha  någon chans på vinst. Dessutom är kineserna otroligt bra på att försvara sig och vända försvar till anfall. Kineserna har också dom spelarna som har överlägset bäst balans av alla spelare i världen. Det gör ju att dom kan spela med maximal power i varje slag, även om dom blir pressade i en bollduell. Frågan är om någon annat land inom en snar framtid kommer att lyckas besegra Kina som lag. Det vore ju bra för sporten om någon andra nationer kan skaka om Kina ibland. Men under årets VM blev det inte så. Det helt otroligt vilka bra spelare dom har. 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
SÖNDAG
Efter dagens arbete så gick jag till min "favvorestaurang" och käkade lite gott. Sen kollade jag VM-finalen i pingis mellan Kina och Tyskland. Nu håller jag på nere i tvättstugan och annars ska jag bara vara rädd om mig och se till och må så bra jag bara kan. 
 
(null)
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE