Vecka 47

Detta kan bli en spännande vecka. Minns jag rätt och har räknat bra så blir nog detta den bästa ekonomiska vecka som jag har haft under 2022. Det är ju alltid kul. Sen ska jag vara ärlig att säga att jag är inte i närheten av att ha dom pengar som jag tidigare i år hade hoppats på att jag skulle ha mot slutet av detta året. Jag har ju gjort saker för mina pengar och jag är nöjd med detta året på många sätt. Men när det gäller vad jag hade velat spara så har jag inte riktigt lyckats så bar som jag trodde att jag skulle göra. Men jag får glädjas åt denna veckan och sen är ju inte året slut än. Det kan ju bli väldigt bra i december också. Som det känns så kan jag inte vara allt för missnöjd med hur mycket pengar jag har tjänat i år. Det är bra för att vara mig. Jag gör ju allt jag kan ut efter mina förutsättningar. Dessutom lever jag ju ett liv som jag för de mesta känner mig ganska nöjd med, både ekonomiskt och på andra sätt. 
 
Annars denna veckan så har jag jobb i 4 dagar och det är upp tidigt som fasen varenda dag. Det blir ju ändå skönt att få en tre dagars ledighet i slutet av veckan. Redan kring torsdag lunch så kan jag säga att nu är det helg och jag är ledig. Det känns "nice". 
 
Jag har inga direkt planer för denna veckan. Jag vet hur jag jobbar och jag är ju ganska säker på att jag kommer att gå mycket promenader. Kanske kommer jag att röja upp lite i min lägenhet. Jag har så mycket som jag borde ha fixat för länge sedan, men det är ju så jävla tråkigt och jag orkar inte börja. Tänkt om man hade haft ett större boende och känt på samma sätt då. Det hade ju typ blivit katastrof, eller nåt. Hmm...
 
Ledigheten som sen kommer och är längre än normalt har jag inga planer för heller. Det känns lite tråkigt, men det kan ju vara roligt att bara ta dagarna som dom kommer. Man skulle ju kunna göra något spontant. Om jag har räknat rätt så kommer jag ju inte att ha brist på cash under denna veckan. Det kommer ju att vara bättre än på hela året. Så jag får se vad jag hittar på, men det gäller ju att orka med. Innan ledigheten börjar så ska jag ju jobba och då är det vräka sig upp kl 04:00 på morgonen som gäller...i 4 dagar. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE