Vecka 46

Jag har varit ledig idag och dagen blev som jag ville och hade tänkt mig. 
 
Jag har bokat hotell och resa till Stockholm idag. Det ska bli kul och Stockholm är ju en stad som jag alltid trivs i när jag är där. Så nu har man det också att se fram emot. 
 
 
Idag har jag också gått en promenad på ca 13 km. Jag fattar inte riktigt vad jag sysslade med för rundan tog längre tid än vad den brukar göra. Jag vet inte varför, men så var det idag i alla fall. 
 
Lite jobb med min konst har det också blivit idag. Dessutom lagade jag lite god mat. Så jag fick som sagt min lediga dag så bra som jag ville ha den. 
(null)
Hemlagad kebab med mos. Mycket smak och väldigt gott!
 
Imorgon och på torsdag har jag ganska långa arbetsdagar, men passen har ändå bra körning. På onsdag ska jag ha någon slags utbildning som jobbet står för. På fredag har jag en ganska normal arbetsdag, och sen är jag ledig till helgen. 
 
Jag tror inte att jag kommer att dra in så mycket pengar. Denna veckan får jag nog mest kämpa med mina saker sen hoppas att det lönar sig längre fram Däremot är jag rätt säker på att nästa vecka blir en riktigt bra ekonomisk vecka. Kanske den bästa på hela detta året, men jag ska inte säga för mycket nu. Det känns bra, men jag får se om min innersta känsla stämmer med verkligheten. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE