Vecka 45

 Denna veckan jobbar jag 6 dagar av 7, men om flesta dagar har jag ändå bra pass som jag normalt gillar att köra efter. Jag har också den "bättre" helgen av dom två jag jobbar på detta schemat som jag har. När jag sen har avverkat denna veckan av jobb då har jag framöver hyffsat bra veckor fram till mitten av december. Sen börjar jag på det nya schemat och så får man se hur det känns. Då blir det tvåskift och det är lite annorlunda än det jag har nu. Jag går jag tillbaka till sena kvällar igen. Jag har även en nattbuss också. Sen blir det sjukt tidiga mornar också, men det som känns bra med detta är ju att jag alltid slutar tidigt när jag börjar tidigt. Dessutom slipper jag alla dessa sjukt långa dagar. På det nya schemat ser det ut som att det är mer av lagom långa dagar. Jag tror att det kommer att kännas bra, även om jag är lite orolig för hur kroppen svarar när jag kommer att få så mycket mer av varierad arbetstid än vad jag har haft under detta året. Det blir ju lite tufft att växla från en vecka där man har haft sovmorgon, för att sen vräka sig upp 04:00 veckan därpå. Dessutom brukar ju nattbussen kännas i kroppen dagen efter, fast körning då är ju helt ok. 
 
Annars under denna veckan så ska jag försöka göra klart allt för en resa till Stockholm. Jag får se till att bestämma mig för när och sen boka något. Jag vill verkligen åka en gång till i år. Det räcker inte med dom två resor jag redan har gjort, minst tre får det allt bli innan detta året är slut. 
 
Jag får  väl  också fortsätta gå mina promenader och greja med min konst. Med konsten känns det ju lite nu som jag börjar om. Jag nådde ju ett av mina delmål i lördags och nu lär det nog ta nästan ett år innan jag når nästa mål som jag har med detta. Men det är bara att fortsätta jobba på och tro på sig själv. Allt ska vara möjligt och det gäller bara att kämpa och ta för sig. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE