Söndag (2022 11 13)

 Jobbhelgen är över och allt var mycket lugnt. Jag trodde väl att det skulle kännas tuffare, men ingenting har egentligen känts tufft eller jobbigt överhuvudtaget. Man kan väl säga att jobbhelgen har varit så bra som man vill att den ska vara. 
 
Jag är annars inne i lite negativa tankar kring mitt jobbande just nu. Jag är nog lite trött på mitt nuvarande schema och jag vill komma igång med det nya. Sen är det ändå så att när jag väl sitter i busen och kör och jobbar på så känns det oftast bra. Så det är ju bara att fortsätta jobba på och det nya schemat börjar jag på om en månad. Det är ju inte så långt kvar. 
 
Veckan och denna helgen har annars varit bra. Jag har jobbat mycket, men jag har rört mig bra och ingenting har varit jobbigt att greja med denna veckan. Konstprojektet har jag ju taggat ner lite, men jag tror ändå att jag tjänar dom pengarna som jag tidigare har räknat med att jag ska dra in. Nu behöver jag ju inte det för jag har nått årets mål med min konst, men det kommer ju snart ett nytt år. Ju mer jag lyckas tjäna nu och i december, ju närmare kommer jag ju nästa års mål som jag har med min konst. Sen har jag medvetet taggad ner lite för jag orkar inte hur mycket som helst. Det blir för mycket och jag kommer inte över tid klara av att hålla ett allt för högt tempo i detta. 
 
Jag mår i alla fall ganska bra nu. Nästa vecka ska jag försöka komma till skott med saker som jag har tänkt på länge att jag ska fixa. Imorgon är jag ledig så då kan jag planera och göra klart saker så det bara är att göra dom när det är dags. Jag vet ju också redan nu att jag kommer att få in bra med pengar i slutet på november. Det får man ju lite extra energi av, eller man behöver ju i alla fal inte vara ledsen. 
 
 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE