Onsdag (2022 11 16)

Jag hade jobb idag, men ingen busskörning. Jag var istället på utbildning i Trollhättan och den handlade mycket om miljö. Detta är en av 5 utbildningsdagar som man enligt vissa EU-regler måste gå igenom om man vill köra buss och få sin lön för det jobbet man gör.
 
Det kändes ganska lugnt hela dagen. Fast jag blir väldigt trött efter sådana här utbildningsdagar. Jag känner mig inte lika snurrig i huvudet efter en arbetsdag bakom ratten som jag gör efter dag med utbildning. 
 
 
(null)
 När jag kom hem ifrån min dag i Trollhättan så bytte jag snabbt för en promenadrunda. Först kände jag att jag ville strunta i det, men sen är det något ändå som gör att jag tar mig ut och stegar på. Om en månad ska jag ju höja min målsättning till 100 000 steg i veckan. Då kan man ju inte bara tänka att man ska strunta i promenader. Jag vill komma in ett tänk redan nu som handlar om att jag fan ska köra på och verkligen få det till att kännas väldigt bra. 
 
 Under kvällen nu är det bara mycket slappa som gäller. Jag har ju ganska mycket jobb kvar att ta tag i under denna veckan. Man får kämpa med det och sen kommer den lediga helgen som jag säkert kommer att känna att jag gjort mig förtjänt av. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE