Fredag (2022 11 18)

Då var man ledig igen. Skönt att man är det nu och även nästa helg. Sen jobbar jag en dag första helgen i december och sen blir julhelgen nästa helg av jobb. Tittar jag från nu och resten av året så har jag bara bra jobb perioder att ta tag i. Inte för mycket och inget känns egentligen jobbigt. Skönt att man blir ledig mycket kring nyår också. Jag jobbar hellre jul än nyår, om jag måste välja. 
 
Annars är känslan som vanligt efter en avslutad arbetsvecka. Man är lite trött och jag orkar inte göra så mycket just nu. Idag har jag ändå varit ute på en promenadrunda. Det blev 5 km och det i helgen blir det väl minst en runda till.  Jag ca 19 000 steg kvar för att nå målet på 90 000 steg på en vecka. Det känns lugnt och jag tror jag klarar det lätt som en plätt. Jag tänker egentligen mest på hur jag ska göra i mitten på december, då jag har bestämt mig för börja höja målsättning till 100 000 steg i veckan, och det viktiga är ju också då att jag orkar hålla i det och inte gå tillbaka till 90 000 steg eller mindre. Jag tror att jag klara det. Jag tänker att bara jag ser till att fixa det i början så jag krånglar direkt och struntar i det. Då funkar det nog. 
 
Det känns lite tråkigt detta med att jag inte har så mycket planer inför dom kommande helgerna. Jag vill inte ha för mycket planerat heller. Det blir lätt för mycket och så orkar man kanske inte ens göra sånt som man har tänkt på länge och också längtat efter. Jag behöver också spara en del pengar för framtida saker. I slutändan vill jag få ihop allt och inte misslyckas med nåt. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE