Fredag (2022 11 11)

 Två långa arbetsdagar har jag haft och jag ska jobba på i helgen också. Jag har i alla fall den bättre helgen av dom två som jobbhelger som jag har på 5 veckor. 
 
Annars känner jag mig bra i kroppen. Igår var jag ute på en kvällspromenad, efter dag av mycket jobbande. Jag trodde det skulle kännas jobbigt och segt, men det var bara skönt. Jag har också känt idag att jag har mått bra av gårdagens promenad. Kroppen svarade bra liksom. '
 
Jag har nu bestämt att jag ska höja målsättningen med antal steg per vecka. När jag byter schema i mitten på december så bedömer jag att jag ganska enkelt kan klara 100 000 steg per vecka. Jag har länge kört på med 90 000 steg, men nu känner jag att jag verkligen vill höja den där målsättningen. Men jag kör på i ca 5 veckor till med 90 000 steg och sen jävlar ska jag höja och inte gå tillbaka till något under 100 000 steg per vecka.
 
Konstprojektet ligger lite på is just nu. Oavsett hur mycket jag tjänar på detta under resten av året, så är jag nöjd redan nu. Jag får väl ta i mer när 2023 kommer. igång. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 

 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE