Det var inte som jag först trodde.


Det är skönt att man är ledig resten av denna veckan. Jag grejade mycket igår, men ca klockan 19:30 på kvällen så kände jag att kroppen sa ifrån. Jag blev bara jättetrött och det tog liksom tvärstopp. När den känslan kom så gjorde jag inte så mycket mer under gårdagen. 
  (null)

Om jag tittar mig omkring och funderar på vad jag skulle vilja få gjort så känns det som jag har massor att göra. Sen kan det ju ändå vara så att bara jag orkar börja så tar inte saker och ting så lång tid. Det gäller att komma igång. Men sen är det ju det där med att jag grejar och grejar tills jag känner i kroppen att jag verkligen inte orkar mer. Det som ändå är bra är att jag har dom senaste åren blivit mycket bättre på att  ta kroppens signaler på allvar. Jag är mer noga med att vila och ta det lugnt. Jag planerar liksom in det också i allt grejande.  Promenader som jag är ute på var och varannan dag gör ju också att det känns extra skönt kroppen efter att man har fått ordentligt med vila. Så jag är och kommer att fortsätta vara noga med att gå promenader och jaga steg. 
(null)


I onsdags skrev jag ju något blogginlägg om att denna veckan blir den bästa ekonomiska veckan på hela året. Det visade sig inte riktigt stämma. Jag har mer utgifter nu än jag först trodde. Jag missade några detaljer när jag räknade ihop och innerst inne kändes det också som  lite för bra för att det skulle vara rätt. Denna månaden blev bra, men inte så sjukt bra som det först såg ut som. Jag behöver nästa månad på mig också för att få till den bästa ekonomiska månaden på hela året. Det är bara att erkänna. Det var inte som jag först trodde, men jag mår bra ändå. Det är ju det viktigaste. Sen är det ju inte fel om man får extra bra med cash lagom till jul och nyår. 
  (null)
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE