Söndag (2022 11 27)

 Tänker jag tillbaka på denna veckan så blev den väl inte riktigt som jag trodde.
 
Det kom mycket snö, men nu har det mesta försvunnit igen. I måndags var det så mycket snö så att jag fick sätta mig i fikarummet på jobbet, med fullt betalt, men inte köra en meter med bussen på hela förmiddagen. Förövrigt har jag väl haft en ganska bra arbetsvecka. Jobb i 4 dagar och sluta tidigt varje dag. 
 
Jag har också ägnat mig åt mycket ekonomi under denna veckan. Först trodde jag att det skulle bli riktigt bra, men jag missade lite i mina beräkningar och jag hade ju mer utgifter än vad jag först hade tänkt mig. I slutändan blev allt ganska bra, men inget blev så mycket bättre än vanligt. Det som är bra är att jag ligger lite steget före. Jag har också bränt en hel del pengar under denna helgen. Det hade jag väl heller inte tänkt att jag skulle göra, men man lever ju här och nu och ibland vill man ju ha lite kul också. 
(null)
 
Mitt tålamod var väl inte det bästa under denna veckan. Jag har känt vid flera tillfällen att jag inte bara orkar att kämpa med saker. Även om jag tänker att det kan vara värt kämpa lite, så kommer man ibland till en punkt där tålamodet tar slut. Så blev det väl lite denna veckan när jag tänker tillbaka på den. 
 
I det stora hela tycker jag ändå att jag har haft en bra vecka och jag tror att nästa blir minst lika bra. Hoppas det inte kommer så mycket mer snö. Annars vill jag gärna ha mer av allt som bara får mig att må bra. 
 
       (null)
(null)                  
(null)
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE