Alla helgons dag.

Det är skönt med att ha den där ledig helgen. Speciellt när man har varit uppe och skuttat klockan 04:00 på morgonen hela denna arbetsveckan. Jag har också ganska mycket jobb nästa vecka. Som sagt: Det väldigt skönt med en ledig helg. 
 
Arbetsveckan var annars lugn och det beror väl på att ungarna har höstlov. Dessutom slutade jag aldrig senare än 14:30 under denna veckan och då blir en sådan här vecka lugnare att jobba på med än normalt. 
 
Jag var jäkligt trött igår. Går man upp sjukt tidigt varje dag, så kommer väl den där dagen då allt jobbande tidiga mornar tar ut sin rätt. Jag somnade vid 18:00 igår, vaknade typ klockan 23:00. Sen var jag uppe i ca 2 timmar innan jag kröp i säng igen. Vad jag minns så somnade jag direkt. Så kan det vara ibland. Kroppen säger alltid ifrån förr eller senare. Dessa signaler vill jag ta på allvar. Det känns som att det är väldigt viktigt för att jag ska må bra. 
 
Idag blev det en promenad på ca 7 km. Det kändes bra och det var skönt väder att vara ute i. Under eftermiddagen blev det ett besök på min "favvorestaurang". Jag också försökt skapa lite i mina sociala medier. Det kul att hålla Dannebloggen levande och jag tycker att det är kul att hålla på med tex: TikTok, Bloggen, Instagram och Snapchat. 
 
 Jag grejat ganska mycket med min konst idag också. För några timmar sedan nådde jag faktiskt ett av alla delmål som jag har med för detta projektet. Jag fick in en större summa pengar och detta är andra gången som lyckas med det. Annars är det ju mest små summor, men jag har vissa spärrar som jag vill komma över och nu har jag väl kommit över den andra sen jag började med detta. Jag har massor av delmål kvar att uppnå ekonomiskt. 16 stycken kvar för att vara exakt. Men jag får jobba på så går det ju åt rätt håll och en dag hoppas jag nå det där slutgiltiga målet som jag har med mitt konstprojekt. 
 
Helgen fortsätter ett tag till. Det bara att försöka njuta fullt ut av den. 
 
Ha en fortsatt trevlig helg !
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE