19 & 20 november.

Jag har haft två lugna lediga dagar. Ärligt talat så orkar jag inte göra så mycket. Denna veckan har slitit på mig. När jag nu blev ledig så sa kroppen ifrån lite. 
 
Jag hade väl kunnat göra mer och inte känna efter så mycket. Hade det varit för några år sedan så hade jag säkert bara blåst på och inte brytt mig. Men tar kroppens signaler på allvar, mer än någonsin. Orkar jag inte så kämpar jag inte med något ändå. Då gör jag bara sånt som jag vill göra och som jag vet ger mig bra energi. Allt sånt orkar jag ju oftast med. 
 
Jag är alltid noga med mina promenader och om något känns bra i kroppen så är jag helt säker på att det har med promenaderna att göra. Vilan känns ju också mycket skönare när också är noga med att röra sig. Jag tror inte jag har misslyckats med dom antal steg som jag alltid har som mål att nå varje vecka. Sen jag började sätta upp mål med mina promenader så tror jag i alla fall att jag alltid har nått det målet jag har satt upp. Det känns ändå bra och i mitten på december ska det faktiskt bli kul att höja till 100 000 steg per vecka. Så jag har många positiva "vibes" när det kommer till detta med promenader och röra på mig i alla fall. 
 
När det gäller min konst så har jag pysslat lite med den i helgen, men jag har inget direkt ekonomiskt mål med det just nu. Jag har redan nått årets mål som jag hade och allt jag tjänar nu bränner jag eller sparar. Jag bryr mig inte så mycket om vilket. När 2023 drar igång... först då ska jag börja fundera på hur jag ska göra framöver. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men känslan jag har är att jag under 2023 blåser på med det på samma sätt som jag har gjort under större delen av det här året. 
 
Annars har jag under denna helgen sovit en hel del. Jag har kollat på en del film och suttit i massagestolen. Det känner att min rygg behöver mer av den än på länge och jag funderar på att köpa en ny massagestol. Problemet är ju att jag vill hitta något som är lika bra som den jag har, och dessutom vill jag vara säker på att den som levererar en massagestol till mig också bär upp den för mina trappor. Den väger ju en del och då vill i alla fall inte jag lyfta. Jag köper ju en massagestol för att jag vill vara rädd om ryggen, inte knäcka den med tunga lyft. :)
 
 
(null)
 
Idag (söndag) kom första snön och den har redan lagt sig. Från en dag till en annan så blev det riktig vinter. Jag hade hoppats på att få slippa snö under större delen av vintermånaderna. Nu hoppas jag på att den försvinner så fort som möjligt. 
 
(null)
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE