Lördag och tankar om ekonomin.

 Jag har haft en lugn och bra lördag. Jag skulle ha jobbat egentligen, men jag är just nu inne i de tuffaste arbetsperioden på mitt schema så det kändes mest rätt att bara ta en dag ledigt och tagga ner lite. För min del har det ju också varit fullt ös sen förra lördagen. Jag var ju i Stockholm och sen har det varit jobb och mitt i denna veckan blev det också ett besök i Göteborg.  Det kan lätt bli för mycket av allt och som det har känts idag så hade det inte varit roligt att jobba med busskörningen. Speciellt inte med tanke på att jag hade en tuff dag igår och jag ska ju jobba både imorgon och på måndag igen. Man får ju inte glömma att vara rädd om sig och själv se till att man blir lite ledig från allt jobbande som man lätt bara blåser på med, utan att tänka om man orkar eller inte. 
 
Jag gick en promenad på ca 6 km tidigare idag. Nu kan jag i lugn och ro gå den sista rundan imorgon och lätt klara av veckans mål på 90 000 steg. Idag har jag också käkat lite gott och grejat lite med tvätt och disk. Jag sov 2 timmar under denna eftermiddag också. Allting som jag har fått gjort idag har känts lugnt och avspänt att pyssla med. Jag är mest nöjd över att jag fick ledig och slapp jobba, för ärligt talat så vet jag inte om jag hade pallat det idag. 
 
 
Något som annars känns bra just nu är min ekonomi. Jag har gått om pengar att röra mig med och jag har ändå bränt en hel del under dom sen förra helgen. Dessutom känns det redan nu som att jag kommer att kunna spara det som jag tryckte in på sparandet i slutet av april. Man vet ju aldrig, men jag tror att jag kan hålla i min s.k. budget fram till den sista veckan i maj i alla fall. Där kommer det ju sen in nya pengar och då tittar jag på nya möjligheter kanske väljer att göra på ett helt annat sätt än vad jag har gjort innan. Eller så kör jag på som har gjort. Bara jag tror på det och magkänslan säger mig att det jag gör är rätt, så har jag svårt att ångra det jag faktiskt väljer att göra. 
 
Nu känner jag också att jag kan resa iväg lite mer igen. Jag vill ju avverka många platser runt om i Sverige. Planen är densamma som tidigare. En plats i varje landskap och jag ska sätta allt till slutet på nästa år. På vilket sätt jag gör detta avgör jag ju helt själv och många resor har jag redan nu bestämt mig för att avverka innan min semester som börjar om 7 veckor. Det var som att jag fick lite mer motivation igen efter att jag hade varit i Stockholm förra helgen. Man märkte hur roligt det är att komma hemifrån. Man behöver ju komma ut på lite mer äventyr ibland. Man vill ju ha ett mer levande liv, så länge man nu lever det. Sen får man ju ändå inte glömma att man ska må bra av allt också.  Annars spelar ju ingenting annat någon roll alls. Inte ett jävla skit.
 
 
Ha en fortsatt trevlig helg!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE