Jag behöver komma hemifrån mer.

Jag har en skön ledig torsdag. Det behövs för jag har kommit efter med så många saker nu. Jag har väl också varit lite slö sen jag kom hem från Stockholm, men idag har jag fått mycket gjort och jag räknat med att jag kommer att greja ganska mycket mer under kvällen. Jag har massor med tvätt och jag känner också att jag måste gå en promenadrunda på minst 5 km innan jag kryper i säng ikväll. Om jag struntar i promenaden idag, då får jag maxa så in i helvete fram till söndag, annars sätter jag inte dom där 90 000 stegen denna veckan. 
 
Jag insåg efter att jag hade kommit hem från Stockholm hur viktigt det egentligen är att jag unnar mig och ibland gör saker som för mig är utöver allt de vanliga som man lätt fastnar i varje vecka. Jag gör min jobbar och gör mina vardagliga saker som är ständigt återkommande. Med pengar går det bra och konstprojektet får jag i alla fall på det sätt som jag innan hade förväntat mig. Jag pillar lite med mina sociala medier och jag tycker att det är roligt att blogga eller publicera nya grejer på typ TikTok och Instagram. 
 
Men allt detta gör man hela tiden och om jag inte gör mer av sånt som jag tex gjorde i helgen så blir jag nog väldigt lätt deprimerad och nedstämd. Jag behöver nog komma hemifrån mer än vad jag tidigare har trott. Jag har kanske inte på riktigt fattat hur viktigt det är att inte stänga in sig och vara för sig själv, allt för länge.  Även om jag blir trött av att vara ute och flänga fara och ofta känner att jag behöver vara hemma och liksom ladda "batterierna" istället så tror jag ändå att jag på sikt mår bättre av att vara mer i farten och framförallt komma ifrån Vänersborg mer.  
 
 

Karl
05 May, kl. 14:22 | Blogg;

Hej! Kul att höra. Älskar att läsa din blogg. Tvätten finns alltid kvar, njut av dina lediga dagar. Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE