Jag får inte glömma att koppla av.

Det känns som denna arbetsveckan bara har börjat. Jag har ju från och med nu 4 dagar av jobb. Idag och imorgon har jag dessutom 2 megalånga dagar. 
 
Igår var jag ledig och jag fick ganska mycket gjort. Jag hade tänkt att göra ännu mer, men sen fick jag en tanke att jag nog inte ska glömma att bara koppla av från allt och kanske inte hela tiden göra nya saker bara för att jag är ledig och har tid. Jag får inte glömma att koppla av också. Inte göra nånting. Bara vara och må bra av det. Jag har ju väldigt lite saker som jag faktiskt måste få gjort. Jag vill väldigt mycket, men det är en annan sak. 
 
Jag var på Överby och shoppade lite igår. Sen när jag kom hem så tänkte jag att jag kan väl dra till Uddevalla när jag ändå är ledig och är i farten. Dessutom vill jag greja lite med min konst. Jag vill och vill och vill ännu mer. Tillslut kom jag på mig själv att jag kanske måste lugna mig lite. Det blir för mycket och även om jag först får känslan av att jag orkar så kommer det att kännas tufft i kroppen mot slutet av dagen om jag bara grejar och grejar och grejar. Man kan ju alltid hitta på något att göra och så behöver det ju inte vara. Jag kan lätt koppla av och även om jag ofta gör det så bör jag nog bli mer noga med att faktiskt tagga ner. Det kommer ju fler dagar då jag har tid att göra saker på. Dessutom jobbar man ju en hel del och man ska ju ha kraft och energi det också. 
 
(null)
(null)
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE