Det är bara att börja nånstans.

 Jag har en ganska tuff arbetsvecka igen. Jag jobbar 6 dagar och jag är bara ledig imorgon. Dom flesta passen jag kör är helt ok att "kötta" på med och helgens pass tycker jag är den "bättre" helgen av dom två helgerna som jag jobbar på 5 veckor. Dessa två dagar som jag nu har jobbat under denna veckan har varit ganska lugna och behaglig. 
 
Förutom jobb så vill jag få väldigt mycket annat gjort också. Jag har massor av vardagliga saker som jag behöver ta tag i. Konstprojektet vill jag ju få till minst så bra som jag i alla fall har tänkt mig. Jag försöker få klar någon ny resa som jag ska göra inom Sverige så att jag kan fortsätta beta av alla dessa landskap som är så många som 25 stycken. Det viktiga tycker jag är när jag planerar nya resor det är att jag tar en resa i taget. Jag åker på en resa och sen planerar jag en ny. Promenadrundor avverkar jag och jag når i alla fall mina 90 000 steg på en vecka. Jag gör varken mer eller mindre, men målet når jag hela tiden. 
 
Ekonomiskt har jag också mycket tankar. Hur vill jag avsluta maj och hur vill jag ha det i juni. Det känns bra och pengar rullar in från alla möjliga håll. De mesta är så inarbetat sen långt tillbaka så jag vet inte alltid exakt varför pengar rullar in som dom gör, men det är ju bara att tacka och ta emot. 
 
Jag har mycket jag vill få gjort nu och jag vet nästan inte i vilken ordning jag ska ta allt, eller var jag ska börja. Sen är det ju bara att börja nånstans. Vet jag inte var så kan jag ju bara ta tag i nånting av allt jag vill få gjort. Jag kan inte skylla på att jag inte vet var jag ka börja om jag inte får saker och ting gjorda. Det är ju som sagt bara att börja nånstans och det tycker jag att jag har gjort den senaste tiden. Jag kanske inte har full koll och ordning på allt, men jag får mycket gjort av sådan saker som jag vill få gjort. 
 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE