Vecka 21

 Skönt att få börja veckan med en ledig dag. Jag jobbar på ganska mycket under denna veckan, men jag blir i alla fall ledig helgen. 
 
Idag har jag väl fått gjort alla saker som jag ville få fixade idag. Jag försöker ta det lugnt och slappna av. Jag tror jag skulle kunna vara bättre på det, men jag försöker i alla fall så gott jag kan. Jag vill känna den känslan av att jag är maximalt avspänd, oavsett vad jag har att göra och ta tag i om dagarna. 
 
Det kommer in en hel del pengar under denna veckan och jag har stenkoll redan nu på hur jag ska fördela allt och hur min budget ska se ut. Denna månaden har jag haft det bra och nästa månad verkar bli minst lika bra. Just nu kan jag nog inte göra så mycket mer för att få det bättre, men bättre är jag ändå säker på att det kommer att bli. 
 
Jag har känt mig lite trött under en längre period nu. Jag behöver väl få den där semestern som jag typ längtar efter varje dag. Det är lite jobbigt att känna så för får jag ont nånstans eller mår lite dåligt så gör ju tröttheten att det känns lite jobbigare. Sen ska jag väl inte gnälla utan bara tänka positivt. Det finns ju alltid andra människor som har känner mer Smärta eller mår betydligt sämre än vad jag kanske någonsin har gjort.
 
Annars får jag se lite hur denna veckan blir. Jag är försiktig med att ha för stora planer. Jag vill på riktigt känna efter hur jag egentligen mår. Dessutom vill jag se att jag får alla pengar på plats som jag vill ha dom. 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE