Allt blir inte som jag vill.

 Om det är något jag har lärt mig dom senaste åren så är det att det inte går att ha en plan på varje litet steg som man vill komma framåt i livet. Det kommer inte alltid att bli som man vill. Man får inte alltid till allt och ibland vet man ju heller inte vad som krävs. Allt detta har jag ju fått bekräftat många gånger, även om mycket har blivit precis som jag har velat också. Ibland sitter saker klockrent och blir precis, eller kanske bättre än vad jag har tänkt mig. Men minst lika många gånger har saker och ting inte blivit alls så som jag först hade hoppats på. Det känns som jag har misslyckats med massor med saker dom senaste åren, men samtidigt har jag säkert lärt mig mycket som jag har haft nytta av när jag har gjort saker som jag faktiskt tycker att jag har lyckats med. Jag kan vända och vrida på sånt här i evigheter. Ibland lyckas jag och ibland misslyckas jag. Jag lär mig alltid något nytt på allt. Jag kanske inte alltid förstår varför livet för mig i en viss riktning, men jag känner inte att jag alltid måste förstå. Ibland kanske det är bättre att inte förstå. Då kanske det är lättare att våga försöka igen efter ett eventuellt misslyckande. 
 
Livet är nog ganska ovisst och man vet aldrig exakt hur allt ska bli. Jag tycker mig se hur jag ska lyckas med saker och ting, men man orkar ju inte alltid göra vad som krävs för att lyckas med sånt som man tänker att man vill uppnå. Jag tror att jag dom senaste åren har lärt mig acceptera detta bättre. Leva i nuet funkar alltid. Det är det enda jag vet nånting om. Idag gör jag också mer saker av sånt som jag vet att jag mår bra av. Inget annat spelar ju någon roll om man inte mår bra. Det vi alla vill är väl att må bra? En sak som jag vet att jag mår bra av det är när jag bara gör min grej och låter bli att jaga andra människor. 
 
Jag ska fortsätta göra det jag vill. Jag ska ha mina mål och alltid försöka klara av dom, men samtidigt ska jag ändå må bra oavsett om jag lyckas eller misslyckas. Jag kommer alltid att göra saker som jag tror att jag mår bra av. Mår jag inte bra spelar ju inget annat någon roll. 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE