Konstprojektet - Resorna i Sverige


Konstprojektet. 🖼 
Jag kör på med mitt konstprojekt och jag tycker att det går bra. Jag får i alla fall in dom pengar som jag på förhand har förväntat mig. 

Jag kör på med detta nu och jag kommer väl att göra så året ut i alla fall. Förra veckan lyckades jag ta detta projekt närmare det mål jag ha med hela mitt konstprojekt. 

Samtidigt inser jag att ska jag klara mitt ganska högt uppsatta mål med detta så krävs det nog att jag snart får in betydligt mer pengar på detta arbete, än det jag har räknat med. Ska jag nå målet inom en rimlig framtid så är det nog så att nånting måste hända som gör att jag tar ett jävla stort kliv framåt. Jag tror att det kan bli så, men innerst inne är jag ganska säker på att det nog bara är rent tur om det blir så. Däremot tror jag inte att detta kommer att gå sämre än vad jag har räknat med. Allt hänger liksom bara på att jag ska greja med detta och inte sluta. Då kommer det inte att gå sämre. Men sen vill jag ju göra detta bättre och framförallt vill jag ju tjäna mer och snabbare pengar än vad jag hittills har gjort. Gör jag inte det inom någon snar framtid då kan jag nog glömma att jag når mitt mål. Det kommer att ta för lång tid om det fortsätter gå samma takt som det har gjort. 

Sen är det ju ändå så att jag kan ju slutföra mitt konstprojekt på alla möjliga olika sätt. Dessutom har jag ju sparat alla pengar som jag hittills har tjänat på min konst. Jag behöver ju inte heller "låsa" mig vid ett alternativ. Jag bestämmer ju själv vad jag vill göra med mina pengar och hur jag vill jobba med min konst. Men jag vill heller inte sluta tro på att jag kan nå dom mål jag faktiskt sätter upp. 
(null)Resorna i Sverige 🇸🇪 
Jag är ledig nu och resten av denna veckan. Jag skulle ju kunna ge mig ut på någon liten resa igen för att avverka Sverige. Förra veckan körde jag ju Vättern runt med en bil. Målet är ju att avverka en plats i alla landskap som Sverige är uppdelade i. 

Jag kan absolut gör mycket mer för att komma snabbare framåt, men ärligt talat så orkar jag inte alltid bry mig. Bara för att jag blir mer ledig och har tid så tar det på krafterna att resa runt och jag tror att jag gör rätt i att inte försöka göra för många resor på kort tid. Jag vill ändå känna mig pigg och fräsch, inför och under  varje ny resa. Dessutom vill jag planera och tänka efter lite så att jag inte genomför massor som jag riskerar att ångra sen.  Allting kostar ju också pengar och även om jag har det bra ekonomiskt så har jag ju inte råd att fullständigt släppa kontrollen och resa iväg utan den minsta tanke på vad saker och ting kostar. 

Jag vill ta det lite lugnt och försiktigt. Jag vill inser psykist rasa ihop av detta. Jag ska ju må bravoch framförallt känna att jag orkar genomföra varje resa som jag väljer att göra, när jag väl gör den. 
(null)

(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE