Konstprojektet - Resorna i Sverige


Konstprojektet. đŸ–Œ 
Jag kör pĂ„ med mitt konstprojekt och jag tycker att det gĂ„r bra. Jag fĂ„r i alla fall in dom pengar som jag pĂ„ förhand har förvĂ€ntat mig. 

Jag kör pĂ„ med detta nu och jag kommer vĂ€l att göra sĂ„ Ă„ret ut i alla fall. Förra veckan lyckades jag ta detta projekt nĂ€rmare det mĂ„l jag ha med hela mitt konstprojekt. 

Samtidigt inser jag att ska jag klara mitt ganska högt uppsatta mĂ„l med detta sĂ„ krĂ€vs det nog att jag snart fĂ„r in betydligt mer pengar pĂ„ detta arbete, Ă€n det jag har rĂ€knat med. Ska jag nĂ„ mĂ„let inom en rimlig framtid sĂ„ Ă€r det nog sĂ„ att nĂ„nting mĂ„ste hĂ€nda som gör att jag tar ett jĂ€vla stort kliv framĂ„t. Jag tror att det kan bli sĂ„, men innerst inne Ă€r jag ganska sĂ€ker pĂ„ att det nog bara Ă€r rent tur om det blir sĂ„. DĂ€remot tror jag inte att detta kommer att gĂ„ sĂ€mre Ă€n vad jag har rĂ€knat med. Allt hĂ€nger liksom bara pĂ„ att jag ska greja med detta och inte sluta. DĂ„ kommer det inte att gĂ„ sĂ€mre. Men sen vill jag ju göra detta bĂ€ttre och framförallt vill jag ju tjĂ€na mer och snabbare pengar Ă€n vad jag hittills har gjort. Gör jag inte det inom nĂ„gon snar framtid dĂ„ kan jag nog glömma att jag nĂ„r mitt mĂ„l. Det kommer att ta för lĂ„ng tid om det fortsĂ€tter gĂ„ samma takt som det har gjort. 

Sen Ă€r det ju Ă€ndĂ„ sĂ„ att jag kan ju slutföra mitt konstprojekt pĂ„ alla möjliga olika sĂ€tt. Dessutom har jag ju sparat alla pengar som jag hittills har tjĂ€nat pĂ„ min konst. Jag behöver ju inte heller "lĂ„sa" mig vid ett alternativ. Jag bestĂ€mmer ju sjĂ€lv vad jag vill göra med mina pengar och hur jag vill jobba med min konst. Men jag vill heller inte sluta tro pĂ„ att jag kan nĂ„ dom mĂ„l jag faktiskt sĂ€tter upp. 
(null)



Resorna i Sverige 🇾đŸ‡Ș 
Jag Ă€r ledig nu och resten av denna veckan. Jag skulle ju kunna ge mig ut pĂ„ nĂ„gon liten resa igen för att avverka Sverige. Förra veckan körde jag ju VĂ€ttern runt med en bil. MĂ„let Ă€r ju att avverka en plats i alla landskap som Sverige Ă€r uppdelade i. 

Jag kan absolut gör mycket mer för att komma snabbare framĂ„t, men Ă€rligt talat sĂ„ orkar jag inte alltid bry mig. Bara för att jag blir mer ledig och har tid sĂ„ tar det pĂ„ krafterna att resa runt och jag tror att jag gör rĂ€tt i att inte försöka göra för mĂ„nga resor pĂ„ kort tid. Jag vill Ă€ndĂ„ kĂ€nna mig pigg och frĂ€sch, inför och under  varje ny resa. Dessutom vill jag planera och tĂ€nka efter lite sĂ„ att jag inte genomför massor som jag riskerar att Ă„ngra sen.  Allting kostar ju ocksĂ„ pengar och Ă€ven om jag har det bra ekonomiskt sĂ„ har jag ju inte rĂ„d att fullstĂ€ndigt slĂ€ppa kontrollen och resa ivĂ€g utan den minsta tanke pĂ„ vad saker och ting kostar. 

Jag vill ta det lite lugnt och försiktigt. Jag vill inser psykist rasa ihop av detta. Jag ska ju mĂ„ bravoch framförallt kĂ€nna att jag orkar genomföra varje resa som jag vĂ€ljer att göra, nĂ€r jag vĂ€l gör den. 
(null)

(null)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE