Arbetsveckan är över.

 Ännu en gång känns det skönt att en arbetsvecka är över. Imorgon ska jag resa till Falkenberg. Jag ska hälsa på brorsan och hans familj. Det ska bli kul. Jag har varit ganska dålig på att hälsa på och jag ska försöka att bli bättre på att både höra av mig och hälsa på brorsan framöver. Jag kommer att ångra mig om jag väljer att inte bry mig mer än vad jag tidigare har gjort. 
 
Dom senaste dagarna har jag mest väntat på att jag ska bli ledig. Jag var fri från busskörning i tisdags och då fick jag gjort ganska mycket annat gjort. Annars har jag mest jobbat och gått en annan promenadrunda. Hela veckan har jag längtat till helgen och innerst inne så längtar jag väl till min semester, men det är ju ganska många veckor kvar. 
 
Promenadrundorna har känts bra. Bara orkar  ta mig ut. Jag tvekar lite innan, men sen tänker jag på målsättningen och då blir det en runda i alla fall. När jag väl är ute och går känns det som sagt bra och efteråt känns det ännu bättre. 
 
Jobbet har inte känts jätteroligt denna veckan. Jag vill mest att tiden ska gå så jag blir ledig och kan göra andra saker. Förmodligen längtar jag för mycket till min semester. Jag får försöka hitta ett sätt att tänka som gör att jobbet känns roligare att kämpa på med framöver. Jag orkar liksom inte känna mig totalt oinspirerad under varje arbetspass. 
 
Nu ska jag i alla fall njuta av ledigheten till max. Det ska bli kul att träffa brorsan och hans familj i helgen. 
 
(null)

 
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE