Lördag, Söndag och nästa vecka.

Jag har tagit det ganska lugnt under hela helgen. Jag försökte fortsätta med att bara hålla mig till att inte stressa upp mig i onödan. Hellre lugn och avspänd än stressad och lätt irriterad. Jag har känt mig maximalt avspänd i tre dagar nu och det är bara att hoppas att den känslan fortsätter att hålla i sig. 
 
Igår försökte jag få gjort mycket av sånt som jag inte har hunnit med tidigare i veckan. Jag har haft många ganska långa dagar med busskörning. Sen har jag ju promenerat en hel del också. Igår fick jag gjort mycket, men jag struntade också i promenaderna. Idag har jag gått över ca 13 km. Jag ligger i skrivandets stund 3 i den stegtävling som jag är med i. Men igår blev en bra dag som kändes perfekt för kroppen på många sätt. Maximalt avspänd och ingen stress. Jag tog det lugnt och den känslan har jag hållit kvar vid idag också. 
 
Konstprojektet har jag pausat lite under helgen, men det har ändå inte gått dåligt. Jag fick in en hel del pengar på det, och det känns som jag bara fortsätter att tjäna på min konst, hur lite eller mycket jag än gör. 
 
Nästa vecka är det jobb i fem dagar som gäller. Jag har varken mycket eller lite jobb. Alla dagar är ganska normala. Jag slutar i bra tid så jag kan inte skylla på att jag inte orkar eller hinner ta många promenadrundor. Man får ju också in en hel del pengar nästa vecka. Jag tror att jag vet hur jag sak fördela pengarna i en kommande budget. Det känns bra även om den plan jag har är tuff och hård, men det går så jävla bra med pengar nu så jag kan sätt upp ganska höga mål för ekonomin och ändå leva gott i nuet. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE