Jag mår ganska bra.

Livet rullar på. Ibland känns det som mycket snurrar på lite för fort. Jag tycker jag kommer efter med många saker som jag vill få gjort. Ändå tycker jag att jag grejar från tidig morgon till sen kväll. Tiden räcker bara inte till. Eller så är jag bara dålig på att göra rätt prioriteringar. 
 
Jag mår i alla fall ganska bra. Jag känner mig ofta pigg och fräsch, trots massor av jobb och mycket annat grejande. Promenader och jagandet av steg går jättebra. Det gör nog att jag håller mig mer fräsch än vad jag annars skulle kunna göra. 
 
Konstprojekt går ju som vanligt bra och nu har jag också börjat hinna med lite bättre. Utan att överdriva så kan jag lätt säga att jag tjänar pengar varje dag på min konst. Det är ju kul när jag faktiskt är en nybörjare på konst. 
 
Jag skulle vilja vara bättre på att ta tag i saker som har med mitt hem att göra. Jag har det fruktansvärt rörigt och även om jag försöker få ordning och lyckas med det till viss del så är det snart lika stökigt igen. Jag orkar inte riktigt bry mig just nu. Jag vill mer än vad jag orkar. Det heller inte speciellt roligt att ta tag i alla dessa vardagliga saker som är ständigt återkommande. Jag vill få mer ordning, men jag orkar inte göra vad som krävs när det kommer till röjande och städning. Jag kan ändå säga att jag är noga med att hålla rent i köket och på toaletten, men förövrigt bryr jag mig nästan inte alls, och det har jag inte gjort på länge. Det märks också. 
 
Jag är lite orolig för min hälsa. Jag känner ju av saker, men jag har ju också gjort ett flertal sjukhusbesök. Man har egentligen inte hittat något som ser onormalt ut. Samtidigt känner ju jag det jag känner och detta har jag också tagit upp med den vårdpersonal som jag har haft med att göra. Är jag nu ändå orolig och känner som jag känner så borde jag kanske höra av mig igen, men jag kommer liksom inte vidare här. 
 
Jag mår som sagt ändå ganska bra, oavsett den oro jag kan känna ibland. Jag sover ju gått om nätterna och jag har hållit mig ganska lugn och avspänd under denna veckan. Jag har haft mycket att göra och vissa saker har jag fått ta tag i som jag varken har räknat med på förhand, eller ens vill göra. Trots allt detta så är jag nöjd med hur denna veckan blev. 
 
Jag intalar mig själv att jag mår bra. Bättre att tänka positivt liksom. "Offerkoftan" funkar inte på mig och jag tänker inte tycka synd om mig själv eller gnälla. Inget kommer att bli bättre då. Tänker man positivt så tror jag att mycket löser sig på bästa sätt. Mycket är ju som jag sa också ganska bra. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE