Ingen stress och ilska i onödan.

Jag har fått någon obehaglig krampkänsla i mitt baksida lår. Det känns precis så som det kan göra när man får kramp i foten. Hur jag än rör mitt ben så gör det konstant ont och detta har jag känt hela dagen. Jag ska försöka med massagestolen ikväll. Hoppas det funkar och känns bättre efter det. 
 
Annars har jag dom senaste dagarna försökt att tänka på att inte stressa upp mig eller bli arg i onödan. Är det någon gång nödvändigt att bli att stressa eller bli arg? Jag tror att jag lätt kan irritera mig på små saker och bara för att jag gör det så blir jag totalblockerad i det jag har att göra och vill få fixad. Jag tror att jag många gånger skulle kunna hantera saker bättre bara  jag inte blir arg. Vad man än gör så är det lätt att den ilska man eventuellt känner göra att allt bara går i baklås och sen blir man ännu argare när inget blev som man ville eller hade tänkt sig. 
 
En annan grej som jag också har försökt tänka på den senaste tiden är att jag inte sak stressa upp mig för lätt. Jag tycker ofta att jag är bar på det, men jag har varit inne i en period där jag i efterhand ofta stressar. Bara för att jag gör det så går saker så fel för mig. Jag kan vara på god väg att fixa och få saker och ting gjort, men när jag får ett problem så kan lätt bli stressad. Det är ju bättre att inte stressa upp sig. Ta det bara lugnt och lös problemet så löser sig nog det mesta till det bästa. Det känns så jäkla onödigt att misslyckas med något p.g.a. stress. 
 
Kan jag tänka på att inte bli arg eller stressad ett tag så kanske jag kan komma till en punkt där jag inte tänker på detta, men ändå håller mig mer lugn och stressfri. Det som känns bra är att jag har kommit till insikt med att jag behöver jobba med mig själv här. Dessutom vill jag ju bli bättre på att hålla mig mer lugn, glad och avspänd. Sen är det ju så att ibland kan lite ilska och stress vara bra för prestationsförmågan. Det tror jag också på, men jag vill ändå 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE