Hur ska jag komma närmare min vision.

Förra året jobbade jag väldigt mycket med att få loss pengar och det enda syftet med det var att ge mig själv chansen att någon gång framtiden nå min vision som jag har i livet. Jag har tänkt på denna grej sen jag var hur lite som helst. Så länge som jag kan minnas tillbaka på mitt liv. Det är ingen tvekan om det. Så är det. Den vision jag har är absolut min högsta dröm i livet. Jag skulle kunna misslyckas med allt annat framöver, om jag ändå känner att jag når visionen. Jag gjorde som sagt mycket förra året. I år har jag däremot inte kommit vidare alls. Jag funderar fortfarande på vad jag konkret ska göra. Hur ska jag komma närmare min vision?
 
Mycket med detta handlar fortfarande om att jag måste få loss mer pengar och sen spara dom ett tag. Sen handlar det väl om att investera pengar vidare. Just nu står jag mest kvar där jag i december 2021 avslutade. Jag kanske är mer rädd för att jag ska förlora dom pengar som jag har än vad jag vågar satsa för att få loss mer. Dessutom vill man ju mer leva här och nu. Min vision handlar ju om något som ligger några år framåt i tiden, i bästa fall. Jag är långt ifrån säker på att jag klarar av att nå visionen, även om jag skulle få loss alla pengar jag behöver. Om jag har pengarna så måste jag ju även då ta en risk och tror också att jag måste våga ta bort nånting i mitt liv som idag är bra. Detta tror jag krävs för att jag ska få något som är ännu bättre. Vilket såklart min vision om livet handlar om. Min strävan går ju ut på att jag ska få det bättre. 
 
Mycket har låst sig nu. Jag känner att för mycket kan gå fel, samtidigt som min högsta dröm i livet är väldigt svår att uppnå. Jag vet andra som verkar ha gjort, så visst finns möjligheterna. Men är det värt att kämpa för något hur mycket som helst när risken att man inte ska klara av det är ganska stor. Jag får också känslan av att jag i slutändan måste ha lite tur om detta ska gå vägen. Jag vet också att jag kanske måste våga göra vissa saker för att lyckas. Jag känner ofta med en hel del saker i livet att när jag kommer till den där punkten när det är dags att faktiskt ta den där risken, då pallar jag inte att göra det. Det kommer ju att bli ett problem om jag inte pallar hela vägen i min strävan att nå min vision. Det kommer ju inte att lyckas om det faktiskt visar sig att jag inte vågar göra viss saker som jag bedömer att jag måste få gjort. 

Dessutom är det ju många saker i mitt liv idag som är bra. Att ta bort något av allt de, för att kanske lyckas med nånting annat...det är svårt bara bestämma sig för att göra. 
 
Jag tror ändå fortfarande på att fortsätta spara ett tag till och jag tänker i alla fall börja mjukstarta lite med det nu i mars. Jag pumpar in lite pengar och ser hur det går och vart det tar vägen. Ungefär som jag gjorde förra året. 2021 blev ju ett riktigt bra ekonomiskt år för mig. Det finns ingenting just nu som talar för att det skulle bli sämre i år. Det är ju faktiskt en bra känsla att bära med sig. Det ökar ju också mina chanser att i alla fall komma snabbt närmare det stora slutgiltiga målet. Det är ju att nå visionen och liksom leva i min dröm. 
(null)
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE