Egentligen är jag för trött.

Nattblogg
 
Ledig helg har jag, men egentligen är jag för trött för att orka göra något.   Arbetsveckan har varit ganska tuff och även om jag har känt mig ganska lugn och avspänd så har jag samtidigt känt mig  trött och ofokuserad. Det känns lite ovant att känna så, men så är det i alla fall. Jag bryr mig inte jättemycket om hur allt känns. Jag orkar egentligen inte med nånting just nu. Jag vill mest bara vara där jag är just nu och inet tänka så mycket på att jag måste prestera så jäkla mycket hela tiden. 
 
Promenader har jag gått hur mycket som helst denna veckan. I skrivandets stund har jag nu 123 000 steg, på dom senaste 5 dagarna. Tanken är väl att jag ska försöka göra minst 25 000 steg till innan det blir måndag igen. Jag vet inte nu om jag kommer att kämpa med mina rundor i helgen också, men denna veckan har jag ju ändå gjort bra oavsett. I den stegräknartävling som jag är med i ligger jag just nu 3:a. Dessutom har jag dragit ifrån 4:an som ligger ca 100 000 steg efter mig. Jag ska köra på tills tävlingen är slut, och sen får man se hur långt det räcker. Oavsett hur de går framöver så tycker jag redan nu att jag har gjort en bra tävling. Jag har gått mycket mer än vad jag gjorde innan denna tävlingen starta. Jag tror också att jag kommer att fortsätta gå mycket efter att tävlingen är avslutat. Det känns ju ändå bra i kroppen, även om jag denna veckan har känt mig lite övertrött. 
 
En sak som jag ändå är riktigt nöjd med är hur jag fick ihop det med pengar denna veckan. Jag trodde länge inte alls på att jag skulle kunan sätta allt plts som jag vill ha det. Men efter att lönen kom in idag så sitter allt som jag vill göra klockrent. Det kändes så skönt att bara fixa det på exakt det sättet jag ville från början! Inga nödlösningar och jag behövde heller inte backa för att pengar inte räcker till osv... Det var bara mycket bra av allting och min vision om hur jag vill ha det inom en snar framtid, den drömmen kan jag fortfarande se att den är möjlig att fixa. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE