Denna veckan är rutinmässigt kaos

Jag jobbar lite på lite annorlunda denna veckan. Jag har antingen megalånga dagar eller så har jag sovmorgon och börjar kring lunchtid. Dom dagarna där jag börjar lite senare då jobbar jag typ 6-8 timmar, men som vem som helst förstår så slutar jag ju sent. Så hela denna veckan blir för mig svår att hålla ihop med mina vanliga rutiner. Jag har bara en sådan här vecka på mitt schema så jag kan inte heller vänja mig och hitta någon bra rutin som funkar.  Jag har svårt att planera mina dagar. Det blir mest att man slappar och jobbar. Det blir liksom rutinmässigt kaos.
 
Jag ska försöka att i alla fall sätta mina 90 000 steg som jag alltid har som mål varje vecka. Det känns skönt att jag får två helt ledig dagar mitt i denna tuffa jobbperiod som jag har i slutet av denna veckan. Det fina vädret verkar ju hålla i sig och det blir jag säkert lite gladare av. 🌞🌞
 
Jag får försöka kämpa mig igenom denna veckan, men jag kommer att få acceptera att jag inte kommer att orka få lika mycket gjort som jag egentligen vill. Vissa rutiner är omöjliga att ha denna veckan och det stör mig och tar på min energi. Det blir mer eller mindre kaos för mig. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE